- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
bandi210 #7938 üzenetére
Ez a montilopás már évekkel ezelőtt volt, nem hiszem, hogy fent lenne, meg nem is érdekel már. Különben sem vásárolnám vissza, milyen dolog az, hogy ellopják és még fizessek érte? Ez olyan, mintha a k**vát megerőszakolnám és utána még fizetnie kellene érte.
Nem rád vagyok mérges, csak azokra, akik ezt kitalálták. Persze ha meglenne, akkor tuti megbeszélném a rendőr barátaimmal, hogy kapjuk el, aztán kicsit megigazítanám az arcát.
Zárt lépcsőházból lopták el, leláncolt állapotban. Éjjel 1 fél 2felé értem haza horgászatból, fél 7-kor keltem, mentem volna dolgozni, aztán a bicó nem volt ott. Nagy pofáraesés volt, de azért munkába elmentem a rendőrségi feljelentés után. -
Laraxior
titán
válasz
bandi210 #7938 üzenetére
4éve dolgozom... két évet suli mellett. akko kerestem suli mellett kb 50et. Volt amikor kijött a 7600GT megvettem 49900ért az innot. Másik hónapban dobtam rá 7000 forintot és cserélték nekem a boltban ASUSra. jóval előtte ASUS 6600GT-t vettem 48ért
a 3500+os AMD-m 60k volt... A8N-SLi lappal..stb
a házikó még mindig megvan abból az időből
szaprodnak
mindjárt bővül egy lappal és 2GB rammal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Steam Deck
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest