Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
válasz Tiesto22 #19647 üzenetére
A megoldás szerintem abban rejlik, hogy rádugod a tv-t és a montirot is a gépre. Monitoron be jön a kép, majd win-ben az NV driverében állítsd be a kompozit kimenetet, hogy azon is legyen kép. A következő lépés innentől, hogy milyen módban mennyen a második monitor. Gondolok itt arra, hogy clone, vagy az első folytatása stb.
Ha azt szeretnéd, hogy csak a tv-t lásd akkor válaszd a clone-t és kapcsold ki a monitorod. Így azt a képet fogod látni a TV-n amit a monitoron is. Ikonok, asztal stb
Remélem segít
szerk: de a tv-d natív felbontásán fogja csak tudni megjeleníteni. Ha van más jelfogadás a tv-n (DVI, HDMI, D-SUB) akkor érdemes azon átvinni inkább
[ Szerkesztve ]
-
stawros
tag
Sziasztok csak érdeklődő jelleggel irok(mint mindenki )naszóval van 1 gtx260 ha a későbbiekben szeretnék 1 Sli-t kialakitani,akkor más márkájú gtx260-at is lehet mellé tenni?üdv
Ha nem érsz el telón hagyj privit, mindenképp válaszolok, ahogy időm engedi.Ha privátra nem válaszolok az azért van mert nem vagyok gép előtt, jelenleg.
-
stawros
tag
válasz pigatt #19661 üzenetére
Figyu,tegyük fel hogy az 1-ik gyorsabb legrosszabb esetben mi történhet?Amelyiknek gyorsabb az órajele max.visszaesik a lassúbbik szintjére vagy rosszul gondolom?üdv
Ha nem érsz el telón hagyj privit, mindenképp válaszolok, ahogy időm engedi.Ha privátra nem válaszolok az azért van mert nem vagyok gép előtt, jelenleg.
-
TTomax
félisten
válasz stawros #19663 üzenetére
Ha mindkettö 216sp-s akkor az órajel mindegy,vram legyen ugyanannyi.. lassabb orajelén fognak menni amig meg nem huzgálod öket...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
rup1u5
nagyúr
válasz stawros #19663 üzenetére
Márka lényegtelen! Az a lényeg hogy mindkét kártyán egyforma GPU legyen!
Háromféle GTX 260 van:
65nm-192sp
65nm-216sp
55nm-216sp
Nézd meg hogy a tied milyen és ugyan olyan gpu-sat vegyél mellé. Órajelek nem számítanak. Legfeljebb húzol a lassabb kártyán.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
stawros
tag
válasz TTomax #19665 üzenetére
Szia nem akarom sehová húzni hisz mégcsak 1 db az is elég még 1 évig max.2 ráérek válatni jól bevált kártya ez XFX.üdv és kösz a tanácsot.
-
rup1u5
nagyúr
válasz stawros #19669 üzenetére
Nincs mit de legközelebb használd a gombot ha 4 percen belűl vagy!
GPU-Z nem megbízható ebből a szempontból. Van a kártya hátoldalán takaró lemez vagy a csupasz nyákot látod? Ha van rajta takarólemez akkor tutira 65nm-es. De azt is nézd meg hogy hány sp-s! 216 vagy 192.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
A topikot újra megnyitottam.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
rumkola
veterán
miért kellett itt moderálni, semmi személyeskedés nem volt
-
Bulitt
addikt
Hirtelen, hogy megállt az élet
-
gainwardgs
veterán
Vki bad company 2 beta gtx260-on???
-
rumkola
veterán
válasz gainwardgs #19680 üzenetére
x4-es amd-vel minden highon, 1280-ban 30fps, mediumon 50fps
szépen megírt játék -
rumkola
veterán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Le van írva a Catalyst hírben. [link]
Az SSAA mód 2x, 4x és 8x mintavétel mellett -0,5 ; -1 és -1,5-te tolja ki a LOD szintet. Ez az Auto-LOD SSAA, ami új fícsör. Kicsit olyan, mint az Anizo szűrés alkalmazása, csak ugye a Crysis mellett az Anizo alacsony hatásfokú a POM miatt. Nem kompatibilis a két technika. Kb. ezt úgy érdemes elképzelni, hogy 16x Anizo 2x-4x-nek látszik. Ezért nincs a Crysis menüjében Anizo szűrést engedélyező beállítás.
A másik különbség a fákon látható. Az MSAA mellett a Crysis lekapcsolja az Edge Detect filtert, mert szintén nem kompatibilis a technika. Ezért az élek el lesznek simítva, de az átlátszó textúrákra az MSAA hatástalan, és az Edge Detect tiltása miatt összességében még rondább is lesz a kép. Az SSAA minden eljárással kompatibilis, így működik az Edge Detect shader.rumkola: Sajnos páran már jelezték, hogy DX9-ben nagyon lassú a Frostbite motor. Ez amúgy nem meglepő, nem foglalkoztak ezzel az API-val.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz vhunor #19685 üzenetére
A motort alapból DX10-re építették, de végül a játék DX11-es lett. A DX9 kóddal szerintem alig foglalkoztak. Persze a játék még beta, így javulhat, de lassan tényleg érdemes az XP-ről Win7-re vagy Vista-ra lépni. A legújabb WHQL NV driver, már elég jó Win 7-re, most már nincsenek komolyabb lassulások az XP-hez képest.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz vhunor #19687 üzenetére
Programfüggő. A DX11 előnye nem csak a grafikában hanem a magassabb sebességben is kijöhet. Pl.: BattleForge. Az azonos grafikájú DX11 mód 50%-kal gyorsabba a DX10-nél. A DX9-nél meg gyorsabb lenne, ha be lehetne kapcsolni az SSAO-t, de ezt a magas erőforrásigényre hivatkozva nem tették lehetővé a fejlesztők.
A BattleField BC2-ről annyit tudni, hogy főleg a Compute Shader előnyeit próbálja kamatoztatni, ugyan úgy ahogy a BattleForge. A lassú feldolgozás oka valszeg abban rejlik, hogy DX9-ben is elérhetők azok az effektek, amik csak jobb API-kkal futnak megfelelő sebességgel.Én nem szeretnék beszélni a Win 7 mellett, de az XP ideje már tényleg lejárt. Az NV is szépen kigyomlálta a Win7 meghajtók problémáit, érdemes élni a gyorsabb feldolgozást ígérő API-k lehetőségével.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
"Az SSAA mód 2x, 4x és 8x mintavétel mellett -0,5 ; -1 és -1,5-te tolja ki a LOD szintet."
Na ezt egyből kiszúrtam de a fák... Most már látom.mod:
Rumkola: Jajaj, Ollie hatalmat kapott, akkor nem lesz nyugtunk... Nem baj majd idővel alább hagy a kezdeti lelkessége.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rup1u5
nagyúr
Tudtátok, hogy 55nm-es, hátlap nélküli 260-asból is van 192sp-s??
Zotac ZT-X26E3KG-FDR
Apone33 kolégának ilyenje van.
Én eddig azt hittem, hogy minden 55nm-es GPUv-al szerelt GTX 260, 216sp-vel rendelkezik.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
JONAS77
aktív tag
Csak egy kérdés, nemrég leváltottam az alaplapom, egy Asus rampage formulara és van benne egy Asus GTX 260-as. Az lenne a kérdés, hogy ebben a lapban elég melegedős lett a kártyám, ami a régiben nem volt, pedig az is egy Asus P5KC volt. Ma este konvertáltam át divx-et DVD-re és még jó hogy itt-ott átmentem megnézni a folyamatot, hogy hol tart, mert a hőfok lassan kúszott fel a csúcsra. Azt hittem nem jól látok:
80-81-82...........91, mire elérte volna a százat nem vártam meg lekapcsoltam a rendszert. Gyorsan leszedtem a ház oldalát, a kártyát nem igazán lehetett megfogni, tűzforró volt.
Asus Smart-ot használom, de csak auton tud eredményesen hűteni. Ha manuált kapcsolom be nem birja hűteni, ez is volt most bekapcsolva! Nos visszatérve az elejére
ez a pár másodperc nem tett kárt a GPU-ban? Megvártam még visszahűl a kártya, majd újból bekapcsoltam a gépet, szerencsére bekapcsolt, és megcsináltam most már a filmet is, de már auto módba volt a Smart. Max 45 fokos volt a gpu-m, remélem tud valaki közületek mondani valamit arra, hogy ez degradálta-e a kártyát vagy sem?! Nem volt több, mint 10 mp 91 fok felett, de hangsúlyozom, simán letudott kapcsolni a rendszer, sőt még
a konvertálás is!
Köszönet előre is a válaszaitokra, meg a bátoritó mondataitokra!SOK A 91-95 FOK 10 MÁSODPERCIG?
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
rup1u5
nagyúr
válasz JONAS77 #19692 üzenetére
Nem károsodott. Megnyugodhatsz! 120 foknál lövik le magukat de akkor sem a GPU-ra jelent veszélyt a magas hőmérséklet hanem a többi alkatrészre körülötte. Volt már nekem 90-95 fokon percekig és semmi baja nem lett.
Játék közben nálam fix 65%-os ventivel 670/1440/2240 -en szokott 75-80 fok között mozogni és ez bőven tűrhető.Azt viszont nem értem hogy divx kódolástól miért a GPU forrósodott föl nálad? Valamilyen CUDA encoder programot használsz ami a GPU-n számol? Én a Badaboom converter nevü programot probálgattam ami GPU-n számol. Nagyon gyorsan végez HD filmek kódolásával és egyáltalán nem melegszik be tőle a GPU pedig azon számol. Ebből a szempontból nagyon hasznos ez a CUDA.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
JONAS77
aktív tag
válasz rup1u5 #19693 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod, megnyugtattál!!!
Nos a kártya felett egy hangkártya van, alatta egy TV kártya, nem hiszem hogy ezekre hatott volna ez a pár mp!? Max az alplapra, de ez sem jelzett semmit amikor visszakapcsoltam! Szerinted?
A Nero 8-as konvertáló progiját használom....[ Szerkesztve ]
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
rup1u5
nagyúr
válasz JONAS77 #19694 üzenetére
Magán a videókártyán, a NYÁKon, a GPU mellett elhelyezkedő egyéb alkatrészekre gondoltam és nem a videókártya mellett lévő hang vagy tv kártyára. A GPU környezetében vannak olyan alkatrészek amiknem nem feltételenűl tesz jót a tartós 100 fok körüli hőmérséklet.
Továbbra sem értem, hogy Nero8-tól miért a GPU forrósodott be.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Levi's
tag
Üdv
Nem vagyok nagyon jártas a témában ezért szeretnék tanácsot kérni.
Szerintetek lenne értelme lecserélni egy 8800gt egy gigabyte gtx260ra (GV-N26SO-896I v. GV-N26OC-896I)
Egyenlőre csak 1280ban játszom de nem kizárt a közeljövőben az 1920ra váltás.
A jövőbeli konfig amihez érkezne a következő
gigabyte MA770T-UD3
phenom II x4 965
4gb ddr3 1333 -
rup1u5
nagyúr
Kíváncsi lennék a GPU-ra. Vajon külön gyártottak 55nm-esekből is 192sp-seket vagy eredetileg ezek is 216-osnak készültek csak nem sikerültek jól? Vajon ugyan az a G200 B1 van ráírva mint az én 216-osomra? Egy normális tesztet is szívesen olvasnék róla, mert eddig azt sem tudtam, hogy ilyen létezik.
Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest