Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Nem értelek... Meg sincs még a kártyád, máris cserélni akarod a gyári hűtőjét? Legyen meg a kártyád, próbáld ki, utána állítgasd a ventifordulatot, és ha ezek után kevés lesz, akkor max. lecseréled, bár nem tudom mire cserélnéd, mert a HR03 kívül nincs nagyon más. Ez meg drága, és sok helyet foglal, és bármennyire jó is, a házban tartja a meleg levegőt, ellentétben a kifújós gyárival.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
1920x1200ben a Crysis Warhead Játékos (high) beállításon 2x-es szűréssel,teljesen játszható. 30FPS alatt nem láttam
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TTomax
félisten
Csakis a pénztárcád szab határt,én nem adnék húszezerrel többet egy olyan kártyáért aminek max a biosa más ezért jobban megy,mert szerintem ezek mind ref karik itt mind,ref hűtéssel...de még ha tévedek..akkor is a Zotac AMP-on 750-en futott 3DM06 az enyémen meg 725-ön,de szerintem ha adok neki egy kis kakaót akkor tudná ez is ugyanazt...
Jut eszembe az enyémet 680-on használom...itt biztos stabil nem fagyott ki még soha..és 50% ventivel olyan 62-65 fokos... rivával monitoroztam...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
PH 5.5
aktív tag
Csak annyit tudok mondani, hogy attól, aki 70-ért árulja a 280 AMP-t nyugodtan vásárolhatsz, épp ma kaptam meg tőle az utolsó 260-ast, minden tekintetben korrekt eladó.
De igyekezz, ha tőle akarsz vásárolni, mert már csak 1 darab 280-asa van- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
Laraxior
titán
62 ért is odaadja legalábbis nekem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TTomax
félisten
igen persze 680/1466/1200-on használom 24/7 semmi gond vele ezt szerintem az összes GTX280 tudja...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Laraxior
titán
a shadertől is függ. Próbáld ezt: 700/1500/2400
Elvileg ezt bírnia kellene. Az AMP! sem enged sokat húzni rajta,főleg a GPU...az gyárilag 700on van, a shader 1400en,cserébe viszont melegszik is még 100%os ventivel sem tudom 70 fok alatt tartani a GPU-t,ezért lesz rá víz"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
boogie84
veterán
nem vagyok benne biztos h a ref kártya is megy annyit. a puding próbája az evés. nem attól fog függ h megy e a játék vagy sem! viszont ha már ott tartasz h emiatt nem fog menni a játék akkor bizony már rég értéktelen lesz a vga.
eddig én is úgy voltam h AMP!-ot a népnek, de tényleg drágább, én meg fogok elégedni egy 600MHz-es Leadtek-kel is![ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
biggamer
veterán
Nem mondod.
Egyébként itt a game rendszerkövetelménye :
Системные требования :
Operating Systems: Windows® XP SP3/Windows Vista SP1 only.
Processor: 2.6 GHz dual-core or 3 GHz for Intel Pentium D.
RAM: 2 GB Recommended (1GB minimum).
Graphics Card: 128 MB DirectX® 9.0 compliant & Shader 3.0 enabled.
Sound Card: Any DirectX® 9.0 or 10.0 compatible card.
Optical Drive: 4x dual-layer DVD-ROM
Online: Broadband with at least 384 Kbps upstream.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Laraxior
titán
a monitoringnál... csak ki kell választani a pluginek közül...
-
Laraxior
titán
1.19V
-
Laraxior
titán
remélhetőleg eben már működik a digital vibrance rendesen...
-
Laraxior
titán
desktop color settingsben. nézegesd meg..
-
Motion_Blur
félisten
XP alatt nem megy, de Vista alatt tökéletesen működik, sokkal élénkebbé teszi az esetleg fakó színeket
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Beowulf_78
addikt
Nekem is nullán volt. Feltettem 20%-ra, így tényleg jobb. A 100% viszont botrány. Szegény Osziék. Nem is értem még mindig.Az én kártyám miért nem csinálta még ez eddig ezt a Vibrance gondot? Mert így az a gyanúm, hogy nem szoftveres a gond. Ha szoftveres lenne, mindenkinél előjönne, nálam is. Valamiért egyedileg pár kártya nem jól kezeli. Nem forceware hiba.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
TTomax
félisten
Azt néztem én is,lehet ezért tudtam olcson megvenni,meg a gigákat is leárazták errefelé,akkor ezek szerint a BFG-t is lefogják...raktársöprés szaga van...
ÓÓÓÓÓcsóóóó a jo GTX olcsón vegyenek★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Laraxior
titán
kb. igen
-
Motion_Blur
félisten
-
Beowulf_78
addikt
Leszedem a Clone DVD-s verziót... Mivel hardcore-ba akarom tolni, sosem csinálom meg az elejét hogy ne haljak meg.
-
Dark KillerX
addikt
Nálam kékhalálokat okozott a 180-as széria,még netezés közben is kb féloránként(Vista-32-bit alatt.Ezért elöször leunistaláltam,majd drivercleaner-rel takarítottam csökkentett módba,,de mindez nem segített.Ezért végsőmegoldásként Win reinstall formatálással .Úgy néz ki most jó a gép,már kb 6 órája használom 178-as driver-rel és semmi gond.
Úgyhogy soha többé béta driver,amúgy a 170-es béta driverei királyak voltak,de ezek,tisza sz*r*k.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
60 fok max. AMP! órajeleken? mert ez eléggé hihetetlen Nálamnyitott ablaknál is 67-69 volt az alja Crysis közben..pedig a fánk állítólag jobban főzi
-
Beowulf_78
addikt
Én is kipróbáltam, a 260 OC-nél, hogy a BIOS-ban 1,18V adjak neki full 3D-ben. De valamiért nem volt stabil és nem tudtam rájönni hogy mi lehet az oka. Kissebb mhz se volt jó, tehát egyértelmű hogy valamiért a 280 "feszelését" nem bírja. Igazából mindegy is, mert így hogy kevesebbet kap, kevésbé melegszik, és jól megy kissebb fesszel is. Nem biztos hogy megérte volna +5-10 fok melegedés, és magasabb fordulatú ventihasználat, hogy 730mhz helyett tudja a 750-760mhz is.
-
Laraxior
titán
Még léggel van Hát..van kilátásban egy GX2 Black Pearl edition...az ugyebár gyárilag vizes. Ha nem dönti el az illető mit is akar akkor marad ez kap egy EK blokkot aztán jöhet a menet
-
Laraxior
titán
válasz pigatt #10164 üzenetére
ha még vissza tudod tenni az eredeti biost akkor nem lehet probléma csak ugye az ember nem azért gariztatja kártyát mert jó...tehát ha teljesen meghal akkor biost sincsen mibe égetni
-
Laraxior
titán
válasz pigatt #10504 üzenetére
nakos árult két darab Giga GTX280at...vizesblokk is van vagy volt mellé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest