Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
tomboy84
tag
válasz
ponti_ak
üzenetére
HP-ben sima DDR ram van, míg a Toshibába DDR2, ami lehet, hogy teljesítménybe nem ad sok plusszt(bár az integrált VGA-nak szvsz jól jön), de kevesebbet is eszik+a vinyója SATA-s. A HP-ben van bluetooth+firewire+nagyobb a vinyó, viszont az akksija nem tudom, hogy meddig bírja. A ''tapi'' effektus egyértelmű, a Toshiba modeljét már volt szerencsém megnézni, az ACER-t viszont még nem, csak más típust. Gondolom az x600 miatt jobban melegszik.
A kijelzője viszont az ACER-nek jobb a GlareType miatt. Ááááá, már tényleg nem tudom, lehet elő keresem a szerencse érmém, aztán fej, vagy írás
Na igen és 3,5 év múlva minden kötelezettség nélkül tovább adhatod
-
tomboy84
tag
válasz
ponti_ak
üzenetére
Igen, mindenképpen sulineteset. Az ok egyrészről, hogy anyagi helyzetünk csak részletre engedi megvenni a gépet és a 60000 ft pont a kamatokat fedezi, amásik, meg hogy sulinetes hitelt vettünk fel, amihez sulinetes számla kell

Nekem a HP-k annyira nem jönnek be, ráadásul gyengébb is mint a Toshiba amit belinkeltem.
Ha az x600 tényleg hajlamos a fagyogatásra, akkor valszeg a Toshiba lesz.
Nincs valamelyikőtöknek ilyen Acer gépe?
Komolyan mondom egy notebookvásárlás felér egy menyasszony választással
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest