Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
hpszi
tag
Koránt sem olyan rózsás a helyzet, mint képzeltem a notebook.hu weblapja alapján.
Csak néhány gép van Sulinetre is azok közül amik a weben Sulinet alá vannak linkelve.
De azért mégiscsak van egy Dell 3 év garival, meg még egy-két aranyosság. Úgy láttam, hogy az eladó sem volt pontosan tisztában, hogy melyik is van Sulinetre és melyik nincs, így együtt böngésztük az OEM számot (amiből állítólag kiderül).
Javukra legyen mondva, hogy 2h előtt néhány perccel estem be szombaton (amikor 2h-ig vannak nyitva) és már pakoltak el, de minden gépet bekapcsoltak nekem, készségesen segítettek - mintha tényleg el akarnának adni valamit. Ezt Magyarországon még nem nagyon tapasztaltam.
Sajnos az Usanotebook már tényleg zárva volt mire odaértem.
Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest