Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
cherockee
üzenetére
Még csak most szereztem be a tv tunert, most próbálom majd, ha a notim elhozhatom a szervízből!
Ezért kérdezek ilyen lámásat, mert nem tom, hogy mit hogy kell összedugni. A noti Acer Aspire 5045wlmi 2.0GHz Turion mobile(ML-37) procival.
Na ezt a részt nem értem:''átlag desktop használatkor észreveszed hogy lassabb lenne? fogyasztás gondolom egekben, de ugye tv nem mászik el, falasmalac meg mindig van...''
Ha nagyon leterhelem, akkor se melegszik mint az állat, csak folyton megy a ventije!
Ezt megint nem értem:''...joo lenne egy saját tvcsatorna, már kegyetlenül unom a semmilyen tvadást...'' -
Chili7
őstag
Ebben tudtok segíteni:
Egy VGA / S-video konverterrel kapott jelnél, valamilyen progival, pl egy ''Acer GridVista kétmonitoros megjelenítés'' progival megoldható, hogy a tévére nyomom a winyóról a műsort, közben pedig a gépen meg valami mást csinálok! -
Chili7
őstag
Nézd meg valami rendszeranalizáló prg-vel, hogy mi a cpu típusa, aztán mész az intel oldalára és kikeresed a procidat és elolvasod, hogy mit írnak róla. ( ekkora órajellel tuti, hogy nem ''mobil'')
Everest-el, vagy mással, - aminek most nem jut eszembe a neve,- még a winyó és a proci hőfokát is meg tudod nézni! (Notebook Hardver Controll-al is meg tudod nézni)
Nem hinném, hogy lehet benne procit cserélni!
Az meg, hogy megnézed a hőfokot winyó nélkül is, azt hogy érted? -
Chili7
őstag
Halli!
Szereztem egy Pinnacle pctv100e tv-tunert!
Kipróbálni sajnos még nem tudom, mert szervízbe van a notebookom!
Sajnos video-kimenete nincs ennek az egységnek, és a notebookomnak sincs. Se s-video, se kompozit. Össz-vissz egy külső monitor csatlakozója van (VGA).
Valamilyen módon meg tudom azt tenni, hogy a felvett videót, DVD-re írás nélkül le tudjam játszani a TV-men. A VGA kimenetemet valahogy össze lehet dugni tv-vel, esetleg valami konverterrel?
Vagy ha nem akkor van erre valami usb-s, vagy pcmcia-s megoldás?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PU FSB 99.95 MHz (eredeti: 100 MHz)