Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
egy tanács össze''dugás'' előtt: mindent kikapcsolt állapotban kötögess...jobb vigyázni vele, még anno geforce2 kártyák ügyében ajánlották hogy ne bekapcsolt tvbe kössek...amugy milyen kimenete van? (tuner az én olvasatomban az ami tv jelet fogad (coax), és nem az ami kiad, m ondjuk legyen az a tvout) S-video? legtöbb tv-n scart csati van, oda kell egy converter, passziv kis kábelezett dobozka, minden tv boltban kapni (kb 500Ft).
desktop alatt én firefox-totalcommander-messenger-gtalk és hasonlók használatát értem, fogyasztását ugy értettem hogy aksiról menve kb fél órát se birna, de kit érdekel, tv ugyse mobil egység, falasmalac = konnektor meg mindenhol van ilyenkor
. bocs ha zavaros voltam, este van...csak az érdekelne majd hogy egy aktív divx olvasás közben ha még ráterhelsz a gépre egy netezést böngészést mondjuk, akkor az mennyire terheli le, amellett hogy már igy is 2 desktopot hajt meg...
tvadás: manapság napi 2 órában találok csak magamnak tvadást ami tetszene, ellenben rakat filmem van gépen...saját csatorna
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ Dell G15 5530 i7-13650HX / RTX 4060 140W / 16GB DDR5 / 1TB SSD 375.000 Ft
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook G7 i7-10850H 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 Windows 11 Pro
- Lenovo ThinkPad E14 / 11.gen/8Gb/SSD/Office/Több órás/Fémház/Full hd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. bocs ha zavaros voltam, este van...csak az érdekelne majd hogy egy aktív divx olvasás közben ha még ráterhelsz a gépre egy netezést böngészést mondjuk, akkor az mennyire terheli le, amellett hogy már igy is 2 desktopot hajt meg...