Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cherockee

aktív tag

válasz Chili7 #123 üzenetére

egy tanács össze''dugás'' előtt: mindent kikapcsolt állapotban kötögess...jobb vigyázni vele, még anno geforce2 kártyák ügyében ajánlották hogy ne bekapcsolt tvbe kössek...amugy milyen kimenete van? (tuner az én olvasatomban az ami tv jelet fogad (coax), és nem az ami kiad, m ondjuk legyen az a tvout) S-video? legtöbb tv-n scart csati van, oda kell egy converter, passziv kis kábelezett dobozka, minden tv boltban kapni (kb 500Ft).

desktop alatt én firefox-totalcommander-messenger-gtalk és hasonlók használatát értem, fogyasztását ugy értettem hogy aksiról menve kb fél órát se birna, de kit érdekel, tv ugyse mobil egység, falasmalac = konnektor meg mindenhol van ilyenkor:). bocs ha zavaros voltam, este van...csak az érdekelne majd hogy egy aktív divx olvasás közben ha még ráterhelsz a gépre egy netezést böngészést mondjuk, akkor az mennyire terheli le, amellett hogy már igy is 2 desktopot hajt meg...

tvadás: manapság napi 2 órában találok csak magamnak tvadást ami tetszene, ellenben rakat filmem van gépen...saját csatorna:).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés