- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
ha tudsz pár rendszeranalizálot irni irj már, én nem tudok, csak a sandrat. joo lenne többel is megnézni...és akkor lehet intel oldalát nézegetni, ahogy mondtad, ott nemtudom, de szerintem van hőfok, feszültség (ezt biosban leellenörized, nehogy valami barom, akitől vetted toolhajtással használta)
notebook programot feljebb irtunk egyet, de a notebookmod.atw.hu-n is megtalálod...
amugy lehet procit cserélni a legtöbb notiban, azt hogy mobilra lehet e cserélni nem tudom, voltak olyan modellek amik gyárilag desktop rendszerrel jöttek...a pontos tipusbol ezt ki lehetne deriteni...
hőfokot winyo nélkül: fent leirtam hogy szerintem ha kiveszi a winyot, és ráindít a gépre egy suse linux live-ot, vagy bármi discről inditható os-t, akkor megnézhetnénk hogy a winyo hőmérséklete e tényleg az a 60...vagy csak a rendszeré....mert mondjuk egy ilyen kis gépben, ha egy hőcsőre van rakva a winyo és a proci akkor ugyanaz a 2 hőfoka...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest