Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
ha tudsz pár rendszeranalizálot irni irj már, én nem tudok, csak a sandrat. joo lenne többel is megnézni...és akkor lehet intel oldalát nézegetni, ahogy mondtad, ott nemtudom, de szerintem van hőfok, feszültség (ezt biosban leellenörized, nehogy valami barom, akitől vetted toolhajtással használta)
notebook programot feljebb irtunk egyet, de a notebookmod.atw.hu-n is megtalálod...
amugy lehet procit cserélni a legtöbb notiban, azt hogy mobilra lehet e cserélni nem tudom, voltak olyan modellek amik gyárilag desktop rendszerrel jöttek...a pontos tipusbol ezt ki lehetne deriteni...
hőfokot winyo nélkül: fent leirtam hogy szerintem ha kiveszi a winyot, és ráindít a gépre egy suse linux live-ot, vagy bármi discről inditható os-t, akkor megnézhetnénk hogy a winyo hőmérséklete e tényleg az a 60...vagy csak a rendszeré....mert mondjuk egy ilyen kis gépben, ha egy hőcsőre van rakva a winyo és a proci akkor ugyanaz a 2 hőfoka...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Akciós üzleti laptop! HP EliteBook 840 G1
- HP probook 650 i5 8gen Windows 10pro
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest