- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8549 üzenetére
Kösz az infót.
Közben tájékozódtam és valóban, ha jobbat akarok, akkor a +150K kategóriában kell gondolkodnom. -
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok!
Összetett a gondom:
Van egy közel 5 éves acer extensa 5220-am. Tavaly kicseréltem a gyári T1400-es procit T8300-ra és 64 gb ssd is került bele, így nagyot javult a teljesítménye.Photoshop-ot, CAD-ot viszont az x3100 alaplapi videovezérlő nem szereti. Ugyan van ExpressCard™ csatoló, de nem hiszem, hogy gazdaságos megoldással jó eredményt érnék el. De ha valakinek van ötlete, szívesen meghallgatom.
Ha veszek egy kb.100.000 Ft-os gépet, pl[link] , abba később tudok-e jobb processzort, több ram-ot, ssd-t tenni? Az integrált grafikus kártya miatt lenne-e egyáltalán érzékelhető teljesítmény javulás?
Vagy már inkább gondolkodjak pár 10.000-el drágább gépben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest