- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
benyito
csendes tag
Sziasztok!
Egy pár napja írtam hogy valami baj van. Asus x550JK, edigitalból. Véletlenszerű leállások, nem tudom hogy miért csinálja, full ramndom.Egyszercsak leáll, mintha kihúztam volna a falból egy normál asztali gépet. A windows-esemény naplózóból csak annyi jelenik meg hogy hirtelen leállás. Akksi fullon, van , de kábel is be van dugva, win 8.1 64 bit, minden drivel a legújabb, winfos frissítések is fent vannak.Hívjam a szervízt? Vagy próbáljam meg a win-t újrarakni? Ha hívom a szervizt mennyi idő alatt csinálják meg, és adnak-e cseregépet? Az a baj hogy most pont nagyon szükségem van a gépre...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
benyito
csendes tag
Sziasztok!
Ebbe a laptopba tervezek majd RAM-ot venni: Asus X550JK-XO059D
Elvileg integrált 4gb-os van benne, 1600mhz-es, és van még egy slot, ami 8gb-ig bővíthető.
Én egy 8 gigás, szintén 1600mhz-ez-et akarok még belerakni, de nem tudom hogy hol vegyem... Érdemes itt hardveraprón mondjuk itt ezt venni?Vagy ti hol néznétek, és milyent ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest