- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
noibron #8777 üzenetére
szia,
gyakorlati próba nélkül ne ugorj bele a vásárlásba, illetve ha működne is, akkor sem menne maximummal, hanem proci...stb függvényében csak az alacsonyabb órajelen.
adott típushoz a gyártó által felsorolt procik (i5 430M/450M/460M/520M/540M, i3 330M/350M/370M, P6000) jellemzően csak 1066-ig dolgoznak.BéHGT; nem valami védelmi alkalmazás akaszt be?
-
jelentős különbség nincs (teljesítményben 302 kontra 324 link), és mind a kettő mellett szól negatívum és pozitívum is (lásd a piros kontra zöld kiemeléseket; link), illeve az 4 kontra 3 gigabyte ram sem annyira jelentős különbség, hogy ezek döntsék el a dolgot, így érdemes lehet más szempontokat is figyelembe venni.
amennyiben mégis adott paraméterek alapján kellene dönteni, úgy inkább a p6100, mert bizonyos felhasználási módoknál megmutatkozik a nagyobb l3 cache és a magasabb órajel. -
válasz
Thunderzolee #8761 üzenetére
előnye és hátránya is van a 2 antennás kiépítésnek a notiban, például régebbi típusú, lomhább átvitelű g...stb szabványos 2 antennás helyére is mehet a gyorsabb n szabványos (300-as, akár 2t2r mimo képes) wifi modul, ami szintén 2 antennás, a hátrány viszont az, hogy a 3 antennás kiépítés esetén nem csak 2t2r adott, hanem attól jobb kapcsolatú 2t3r, 3t2r, netán 3t3r is, és ha azt az ellenoldal is tudja (router...stb) , akkor bizony látványos a különbség a kapcsolat minősége és a sebesség szempontjából is.
az intel 4965agn van elterjedve, mint 3 antennás modul, de az meg kompromisszumos, mert csak 5 gigahertz alatt 300-as, 2.4 gigahertz esetén csak 150-es, illetve "csak" 2t3r képes.
igaz, a routerek, ap-k...stb esetén is a 2 antennás kivitel a jellemzőbb, szóval nem feltétlenül nagy érvágás a 2 antennás és 2t2r 300-as notis wifi modul.
ja, szokták keresztezni a dolgot, tesznek be 2 antennával kiépített notiba 3 antennás modult, és az egyik csatit lehagyják, illetve fordítva is láttam már, működik is, de nem teljes funkcionalitással, szóval nem az igazi - pláne akkor szoktam szörnyűlködni, ha találomra hagyják le az egyik csatit vagy antennát, mert ugye az sem mindegy... -
válasz
Thunderzolee #8755 üzenetére
a legtöbb notis n szabványos 300-as wifi modul (router, ap...stb szintén) csak 2 antennás (2t2r képes), alig találtam 3 antennás kivitelben olyan notihoz, amiben valósan ki is építették a 3 antennát...
-
válasz
Thunderzolee #7504 üzenetére
igen, néha eltérő méretű modulok esetén is adott a dual channel - meg is lepődtem évekkel korábban, amikor egy msi notinál először láttam, mert akkor még ritkaság volt!
változó, hogy mennyi többlet a dc, még az sem mindegy, hogy intel vagy amd...stb, de valamennyi többletet mindig jelent!
illetve azért is szoktam inkább két azonos modult javasolni, mert úgy az összeférhetetlenség is kizárva, csak a notinak kell, hogy tessék a modul, egymásnak nem kell működő "párt" keresni.
persze, ahol például sis chipset van, ami - jellemzően a legtöbb - alapban sem dc képes, ott kevésbé számít, de ott is fontos, hogy megfelelő, két eltérő méretű modult pászítson össze az ember, azonos moduloknál meg legalább erre nem kell figyelni.Balázs1986; igaz, egyrészt feloldható a korlát különböző buherákkal, másrészt kihasználható a fölös memória, de ilyenre csak külön kérés esetén vetemülök, mert ad némi hibalehetőséget, és nem vagyok a magam ellensége!
-
válasz
Thunderzolee #7499 üzenetére
nem ragaszkodtam hozzá - olyat nem is írtam, hogy mind a 4 gigabyte megcímzésre kerül modulos szinten -, én ahhoz ragaszkodtam, hogy adott oprendszerek 4 gigabyte memóriát tudnak összesen megcímezni - és ez igaz is!
szerintem; inkább legyen egy notiban 2 * 2 gigabyte, és működjön a dual channel, de lógjon a levegőben 1 gigabyte kihasználatlanul, mint legyen 1 + 2 gigabyte, ne működjön a dual channel, de legyen megcímezve - majdnem - mind!
amúgy is konkrét notija válogatja, a hardveres kiépítés alapján, hogy mennyi a megcímzendő "fölös" memória, szélsőséges esetek pedig mindig vannak, nálam is csak 2.92 gigabyte van megcímezve a 2 * 4 gigabyte memóriából - 4 gigabyte esetén is ennyi lenne -, de egy speciális program miatt, most kénytelen vagyok 32 bit képes windows 7 verziót használni. -
összesen címeznek meg adott 32 bit oprendszerek 4 gigabyte memóriát, de abba minden memória beleszámít; a nem dedikált memóriával rendelkező vga, audio...stb, ezek lejönnek abból a memóriából, ami modul formájában adott, ezért van az, hogy azt látni, a 4 gigabyte memóriából csak 3.25, 3.12, 3, 2.85...stb gigabyte kerül megcímzésre!
-
válasz
germinator66 #7485 üzenetére
már a merevlemezes 5400 -> 7200 rpm lépték is érezhető!
32 bit asztali oprendszer alá mehet 4 gigabyte memória, maximum annyit képes megcímezni, és az is hoz pici gyorsulást a 2 gigabyte ellenében!
közben írtad, hogy 2 * 1 gigabyte van benne... -
válasz
Thunderzolee #6007 üzenetére
láttam, hogy kit, de senkinek a fejével nem tudok/merek gondolkodni, láttam már elég sok csodát, ilyen szempontból is...
mellesleg nem egy noti van, ahol már 4 foglalat adott! -
válasz
Zolaash #4553 üzenetére
- két foglalat van benne!
- nincs előírás, hogy milyen kiszerelésben legyen benne adott méretű memória, de vélhetően 1 * 2 gigabyte modul van benne! szoftveresen (is) ellenőrizhető; cpu-z, everest...stb!
- ránézésre is látni, hogy védi garis matrica a szétszedhetőséget, a fedlap...stb levételét, vagy sem! látatlanban azért nehéz megmondani, mert ez akár regionálisan is eltérhet! -
válasz
hunCyrus #4549 üzenetére
egyrészt a bios is számít(hat), másrészt sokszor a magra is megadják a notis gyártók a típust, és az bizony gyakori probléma, hogy eltérő mag esetén nem mennek adott procik egy notiban, mert az eltérés, az eltérés! a t2130 yonah, a t5450 pedig merom!
mellesleg a benchmark listáján a t2130 előrébb van, mint a t5450!
procit és memóriát - notiba főként - csak próba után! -
válasz
DarkDragon5 #4505 üzenetére
a chipset jó, a bios meg frissíthető, ha nem az utolsó van fent!
új árában nem biztos, hogy venni akarsz például egy p9xxx/t9xxx procit - beszerezni sem könnyű csak úgy, bármelyik üzletben -, de nézelődj az apróban, néha egész korrekt áron találni jó procikat; link
már egy p8800/p8700/p8600 is fejlődés lenne a p7350 procihoz képest, ráadásul azonos tdp kategória, de 660/530/400 mhz többlet!
amúgy mire kevés neked a p7350, amire a jobb proci már elég lehet, és más szűk kersztmetszet nincs? -
-
válasz
sagvary #4501 üzenetére
adott szériás notit szállítják 34 watt tdp értékű procival is - azonos hűtéssel -, szóval azzal vélhetően nem lesz gond, mert mindig a felső értékkel számolnak, és nem gyártatnak illetve szereltetnek gyengébb hűtést a széria bizonyos darabjaiba csak azért, mert esetlegesen olyan proci kerül(het) bele, ami gyengébb hűtéssel is elmegy/elmenne...
abban valóban igazad van/lehet, hogy amennyiben nem tudja olcsón beszerezni valaki a procit, és esetleg még pénzért is teteti be a notiba, az elég költséges is lehet, továbbá jótállási időn belül bukó a gari, aztán szükség lehet a bios frissítésére...stb, szóval nem mindig és mindenki számára egyszerű és kifizetődő... -
válasz
DarkDragon5 #4499 üzenetére
azért szerintem annyira nem lepke fing az a p7350, de ha feltétlenül cserélni akarod, akkor a 3 watt tdp többlet nem nagyon lesz gond a p9700 esetében - ellenben a chipset és a bios szeresse az új jövevényt!
-
két eltérő típusú modul is mehet dual módban - ha minden más feltétel is adott, például a chipset kezeli a dual channel módot...stb -, de feltétlenül érdemes kipróbálni, hogy egyáltalán működik-e megfelelően együtt adott két modul, mert sajnos előfordul olyan is, hogy nem!
a proci cseréje is nyomna a latban valamennyit, ha celeron helyett valami jobb kerülne bele - mondjuk annak a cseréje macerásabb, kérdés, hogy mit támogat a bios és a chipset, és ha még garis a noti, akkor pláne problémás a dolog! -
válasz
A_ScHuLcZ #3935 üzenetére
érezhetően gyorsabb a 7200-as, mint az 5400-as! a fogyasztás széria/típus függvénye, szerencsére nem feltélenül fogyaszt sokkal többet a gyorsabb merevlemez!
amiket kinéztél, azok 5400 rpm! ha olyan munkára használod a notit, ahol számít a sebesség, akkor szerintem inkább 7200 rpm! -
válasz
Skythebest #3611 üzenetére
cserélhető, a noti kezeli is az su9600 procit, fizikálisan lehet is cserélni, a gond csupán az lehet, hogy a garis 2 év alatt csak a gari eldobásával kivitelezhető!
-
válasz
erramocska #3599 üzenetére
ezen széria gyengéje a sis chipset, ami elég lomha, és azt sajnos nem lehet cserélni!
memóriát lehet bővíteni, de adott sis chipset miatt még dual channel módot sem tud a noti!
ha már nem garis a noti, akkor a proci is probléma nélkül cserélhető benne - bár nem írtad, hogy most milyen kiépítéssel bír a noti, de core 2 duo procit is mennek ezen szériában! véleményem szerint ár/érték arányban max memóriát érdemes cserélni/bővíteni, egy jobb core 2 duo proci árát kár beleölni, hiszen a sis chipset részint lehúzza annak a teljesítményét is! -
válasz
kiskeeer #3592 üzenetére
cserélhető a proci, akár core 2 duo is mehet bele - persze csak a 2 év jótállás lejárta után, a jótállási időn belüli csere esetén ugrik a jótállás! új notiknál amúgy sem érdemes procit cserélni, amennyibe kerül a csere, azzal a többlettel jobb notit lehet venni!
a procikat itt tudod összehasonlítani; link -
válasz
kisza25 #3557 üzenetére
nagyon kevés széria esetében nincs ott garis matrica, és a k50ab nem tartozik bele ezen körbe! a matricát nem vedd le, mert azon a sérülés még kimagyarázható - ha nem olyan jellegű, hogy egyértelműen a csavar csesztetésére utal -, a matrica hiánya viszont egyértelműen probléma lenne!
-
-
papíron a chipset csak celeron procihoz kapott támogatást (link), de a havernak az ilyen notiban - amiben én anno memóriát bővítettem - t2370 proci megy, és már az is jobb, mint a jelenlegi celeron procid, dupla l2 cache van benne! lehet, hogy nagyobb proci menne benne, ha már nem garis a noti, akkor esetlegesen bepróbálkozhatsz egy cserével, de szigorúan csak próba után vásárolj - a bios feltétlenül az utolsó legyen, mert az is beleszólhat a dolgoba!
Testament; szerintem ráérsz még gondolkodni a proci cseréjén a gari lejártáig, de amúgy a jelenleginél jobb és erősebb (dupla l2 cache és esetlegesen adott + mhz) core 2 duo procik (t6500, t6600...stb) is jók a notidba!
-
látatlanban nehéz rá válaszolni, mert visszaolvasva találsz olyan példákat, hogy egy noti el sem indul a vaktában vásárolt új memóriákkal! nyűgös dolog ez, de memóriát csak próba után szabad/érdemes venni! szerintem hagyd meg a meglévőt, és nézz mellé olyat, amivel szépen megy párban! esetleges garis ügyintézéskor - ha még aktuális - még jól jöhet az a modul, amivel adták a notit! kingmax (667 mhz-es!) modullal már bővítettem valamikor ilyen szériás notit, azzal például szépen ment!
-
válasz
richpublic #3508 üzenetére
attól függ, hogy melyik gyártóról van szó?!?! mert van, ahol eleve garis matrica akadályozza a művelet elvégzését, ezen esetekben garin belül többnyire sehogy!
ha konkrétan a procit nem védi garis matrica, de a hátlapot például igen, akkor bizonyos gyártóknál megoldható kis hajlítással a dolog, de ekkor ajánlott megőrizni az erdeti procit, hogy garis ügyintézés idejére visszatehető legyen! sőt, vannak még más okosságok is, de tényleg gyártó/szerviz függvénye... -
válasz
Vincze01 #3503 üzenetére
x2 procit bele, hogy pörögjön!
TL-50/52/56/60 - a tl-50 felejtős, mivel csak 2 * 256 kb l2 cache, a többi 2 * 512 kb!
arra figyelj, hogy a tl-56 és a tl-60 procikból van 65 nm és 90 nm - neked utóbbi a jó!
ha régi a bios verzió a notin, akkor lehet, hogy frissíteni kell! 221 az utolsó verzió, az kell neked - illetve a notidnak - ha attól régebbi van fent jelenleg! -
válasz
pistikukac #3428 üzenetére
gyártó szempontjából főként chipset és bios függvénye, hogy milyen procikat kezel a noti, de 2 évig nem kell vele különösebben foglalkoznod, mert különben ugrik a gari! persze, ha nem érdekel a garancia...
-
válasz
TeddyBear66 #3422 üzenetére
rendeld házhoz a futárt, és egy hetet máris spóroltál! ha pont van raktáron venti, akkor két hétig sem lesz távol a notid, volt akinek bő egy hét alatt cserélték!
magyarországon nehéz lesz abba a notiba ventit szerezni, de rendelni lehet; link
most nem adod be szervizbe, hanem szétszeded, kicseréled a ventit magad, holnap meg behal az alaplap, és dobhatod ki a notit! vagy kiárulsz belőle 20 - 30 e ft-ot, vagy rászánsz egy irtózatos összeget az alaplap cseréjére... -
válasz
Latissimus Dorsi #3420 üzenetére
lehet, hogy igen, de nem biztos - sőt, akár a memória gyártója/típusa is válogathatja!
szigorúan csak próba esetén lehet biztosat mondani! -
válasz
TeddyBear66 #3414 üzenetére
legalább a pontos típust leírnád... van; gx610, ex610, vr610, cr610, m610, l610...stb!
amúgy nem könnyű egy ilyen venti beszerzése, nem kapsz bármelyik számítástechnikai üzletben, és a cseréjével ugrik a gari - utána már csak imádkozz mindig, hogy komolyabb baja ne legyen a notinak... -
válasz
Fl4tl4nd3r #3406 üzenetére
nincs olyan megkötés, hogy milyen proci mellé milyen vga mehet, "kereszteznek" mindent mindennel - és ez így van jól!
-
válasz
Fl4tl4nd3r #3404 üzenetére
más különbség is van ott szerintem a két noti között...
-
válasz
Fl4tl4nd3r #3402 üzenetére
itt nézd meg a videókarikat, egyfajta (erő)sorrend is adott; link
a 8600gt/hd 4570 környékén kezdődik az, ahol azért már játékra is lehet számítani! -
válasz
Fl4tl4nd3r #3400 üzenetére
nem agyártót kell szidni, hanem vásárlás előtt tájékozódni, megnézni, hogy mit veszel, és milyen célra...stb! van cserélhető videókaris noti is - bár abba sem olcsó egy videókari beszerzése... a notik nem arra vannak, hogy utólag érdemes legyen fejleszteni, max a memória és a merevlemez az, amit érdemes bővíteni/cserélni!
150 e ft-ért mostanság veszel például egy új k50ab szériás asus notit, ami játékra is elég jó! -
válasz
Fl4tl4nd3r #3397 üzenetére
ha az alaplapra van integrálva egy "vga", akkor szerinted azt miként lehet cserélni?
a hd videók mennek rajta! persze csak megfelelő környzetben, ahol rendben van az illesztés, kodek...stb!
milyen másik merevlemezt szeretnél rádugni? erre van például az usb csati a notin! -
válasz
Fl4tl4nd3r #3386 üzenetére
vga csere sehogy, és az alaplap cseréje is nehézkesen...
Dual Core 2000+ - ilyen proci nincs!
a semmi értelmes alatt mi értendő? mert játékon kívül, sok más dologra jó azért... -
válasz
gpepe79 #3381 üzenetére
csak a noti alját kell leszedni, de ez főként garanciális kérdés, mivel garis matrica védi ezen művelet végrehajtását! ha még garanciális a noti, és ezen garanciát továbbra is igényeled, akkor irány a szerviz - igaz, ekkor akár 3 - 4 hétig is nélkülöznöd kell a notit!
ha már nem garanciális a noti, vagy nincs jelentősége a garanciának, akkor egyszerű a csere, a nagyobb gond az, hogy elég nehéz megfelelő ventit beszerezni... -
válasz
Thunderzolee #3357 üzenetére
néha még az 1 gb + 2 gb felállás is eredményezhet dual channel módot; link
-
a noti cpu foglalata; socket s1 ; link
amd turion 64 x2 procik; link
a gyártói hivatalos támogatás tl-60 prociig szól, de haver f5n notijába például tl-62 procit tettem, és az utolsó bios verzió mellett tökéletesen működik! feljebb nem próbáltam, zsákbamacska...
te 1.5 ghz-et írtál a tl-56 procira, pedig az 1.8 ghz-es!
az az igazság, hogy tl-56 és a tl-60/62 - között nincs jelentős/kimondottan érezhető különbség... -
pontosan tudom, hogy milyen vga van az f5n szériás notikban! attól még nagyon gyenge, hogy integrált létére akár 512 mb memóriát is képes lecsípni a rendszer memóriájából - a szükséges feltételek megléte esetén! -, de saját dedikált memóriával nem rendelkezik!
keresd meg az alábbi listában ezt a videókarit; Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List (segítek; jelenleg # 172) itt a pontos leírása; NVIDIA-GeForce-7000M (alul nézd meg, hogy milyen játékokkal probáltak játszani vele, és mivel sikerült ténylegesen is!) ha egy játék már a jelenlegi x2 procit is kevesli, akkor a videókarit garantáltan lehúzza majd! azért a procit írja ki - először - gyengének, mert azt ellenőrzi először! ha kicseréled a procit egy erősebbre, amit már elfogadhatónak talál az adott játék, utána jön a vga ellenőrzése, és az garantáltan gyenge lesz, tehát hiába cseréled ki a procit erősebbre, a játék szempontjából semmit sem érsz el vele! igaz, azt sem írtad le pontosan, hogy jelenleg milyen proci van a notidban - legalább is konkrét típus szerint nem -, de lelked rajta, tegyél bele erősebbet!
a gyártói hivatalos támogatás; AMD Turion™ 64X2 Dual-Core Mobile Technology TL-50/52/56/60 - tegyél bele egy 2 ghz tl-60 procit, de arra figyelj, hogy van 90 nm és 65 nm - neked utóbbi kell!
a procikról; Mobile-Processors-Benchmarklist -
válasz
djredbullka #3154 üzenetére
ebben a szériában nem lehet videókártyát cserélni/másikat beépíteni!
-
válasz
SörTomi #3126 üzenetére
még ha 256 mb is lenne, nem rendelkezik saját dedikált memóriával a vga, a rendszer memóriájából vesz el magának, ilyentén szerintem amelyik játék elfogadhatóan megy ezen a videókarin, az a jelenlegi procival is megy, a húzósabb játékok pedig a jobb procival sem mennének! a játékok esetében a vga szűk keresztmetszet! az erősebb procitól gyorsulna kicsit a noti, de azt nem a játékokon vennéd észre, hanem a procit jobban használó alkalmazások futtatásakor - már amik nem kimondottan vga igényesek!
kimondottan csak játékok miatt, szerintem felesleges procit cserélni! -
válasz
SörTomi #3115 üzenetére
a gyártó szerint hivatalosan az alábbi procik mennek benne;
AMD Turion™ 64 Mobile Technology,TL-50/52/56/60: 35W, 1.6-2.0GHz, 512KB-1MB L2 Cache
tl-56 és tl-60 esetén lehetséges, hogy csak a 90 nm változat fog menni a notiban, a 65 nm nem!
sajnos a gyártó a chipset mellett a bios szintjén is befolyásol(hat)ja ezt!
a tl-68 túl nagy ugrásnak tűnik, és abból nincs is csak 65 nm, ezért a próba kötelező - az utolsó bios verzió mellett -, mielőtt fizetnél egy olyan prociért! -
válasz
SeniorTilla #3031 üzenetére
-
válasz
SeniorTilla #3029 üzenetére
van t8400 és csak annyiban tér el a p8400 procitól, hogy 35 watt vs. 25 watt!
-
válasz
Zoli bácsi #3022 üzenetére
elvileg mehet, a gyakorlatban meg majd a modulok függvényében kiderül...
találkoztam már olyannal, hogy két eltérő gyártótól származó modulok (1 gb + 2 gb) simán mentek dc módban, viszont olyannal is, hogy két azonos gyártótól származó nem ment! -
válasz
brutaka #2753 üzenetére
notik esetében a bios frissítése - új bios verziók kiadása - érdekes kérdés, gyártója válogatja...
értelmes bios? mint korábban is írtam, én inkább az ellenkezőjével szoktam találkozni; minden (más) feltétel adott lenne mondjuk egy bizonyos típusú processzor működtetéséhez, vagy például 4 gb memória kezeléséhez - mert a chipset támogatná -, erre a bios beteszi a kiskaput, és nem megy az a processzor, illetve csak 2 gb memóriát kezel a noti...stb!
a processzoroknál chipset szempontjából nem csak az fsb számít, több tényező is befolyásol(hat)ja a; link
a chipset leírásokban szerepel, hogy milyen processzor családokat/szériákat/típusokat támogat. -
-
válasz
SeniorTilla #2735 üzenetére
ez közel sem igaz!
-
válasz
BossBoss #1170 üzenetére
magyarázat a memóriára!
(fő a táblázat!!!!! a 333 mhz * 2 ~ 667 mhz)
a procinál vigyázni kell majd a sempron 25 watt fogyasztásával szemben eljövendő 31 - 33 watt értékkel! ez hőben is értendő, meg az akkumulátor üzemidejében is! bár az említett notit árulják tl-60 procival is...
memóriát elvileg olyasmit kellene venni, mint ami benne van, de elmegy általában két különböző lapka is (azért vásárlás előtt érdemes kipróbálni együtt a két modult!)
procit elvileg találsz a fórumon az apróhirdetések -> egyéb processzorok kategóriában... -
válasz
Anthony001 #1162 üzenetére
melyik változat
mert az 5520 esetében jött ki néhány konfig... (más - más procival, 1 illetve 2 gb memóriával...stb.)
amúgy simán otthon; az utolsó csavarig mindent!
gariban otthon; általában ram és hdd!
a többi rajtad múlik.... -
válasz
operator10 #1091 üzenetére
mind a két nagy ellenlábas (amd & intel) gyárt úgymond "gyengített" és olcsóbb procit is;
amd esetében mondjuk az athlon - sempron / intel esetében pedig a pentium - celeron
egyszerűre véve (mert szükség esetén hátha majd valami profi részletesebben leírja) egy amd mondjuk 3000+ proci a sempron esetében kevesebb frekivel és tárolóval (tárolókkal) rendelkezik - esetleg fsb-vel -, mint a szintén 3000+ athlon. intel esetében egy 2.8 gzh pentium szintén ütősebb, mint egy 2.8 ghz celeron, mivel a pentium tárolója(i) és fsb-je nagyobb értékkel bír...
-
válasz
operator10 #1089 üzenetére
a turion mk-38 azért nem egy "gyengített" sempron...
igaz az mk-38 esetében 31 watt a fogyasztás a jelenlegi sempron 25 watt igényével szemben, de azért a teljesítmény 2.2 ghz kontra "gyengített" 1.8 ghz, szóval szerintem megérné a csere, főleg szinte ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Dell WD19S / 180W adapter
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged