- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan24
aktív tag
Konkrétan a Go 7600-as kártyát ki lehet cserélni egy 9600M-GT-re? Elvileg mind a 2 MXM II-es.
Procinál is beletenném a maximumot. Szerintem Turion Tl-68, de ha nem biztos akkor valaki javítson ki. Nem tudom mi a max.
Mennyit ér egy MSI L735 notesz mostani árba?
Konkrétabban:
- 2GB DDRII RAM (667Mhz)
- 160GB WD 5400Rpm HDD
- AMD Athlon X2 TK-53 (1.7Ghz magonként) 64bit
- nVidia Go 7600 - DDR3 256MB RAM
- 17" kijelző (1680x1050)Konkrétan a billentyűzet, a zsanérok, a kijelző, az alaplap és a táp zsír új mer most cserélték ki a szervizbe. 1 hetes. 1 hete megy a gép. Mennyit ér? Amúgy 2 éves, de ezekkel a zsír új cuccokkal 1 hetes, még gari is van rá. Nekem konkrétan már kevés ez a gép. A CoD 4, rendesen futott rajta natívban 1440x900, most hogy a kijelző más lett bele nemhiszem hogy megy a natív 1680x1050-en szépen. Nem próbáltam. Nekem a Full HD-ra kellene, meg az CoD 5 meg ami most fog kijönni Modern Warfare 2. Mással nem is játszokazér kérdeztem a cserét. Csak már az 5 szaggat a gépemen.
Jah hát meg a 2GB RAM is kevés a mai világba nem? Ugye nekem elvileg ez a max amit tud 2 GB
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Gitáros topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest