Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox88
csendes tag
Sziasztok !
Valaki olyan segítségét szeretném kérni aki jártas a notik chipset/cpu kompatibilitási dolgaiban.Van egy Toshiba Satellite M40 (PSM40) es notim. Intel Pentium M740 es proci van benne ( Centrino 1,73GHZ/2M/533 Dothan ) Ezt szeretném lecserélni egy dual-os T2080 ra esetleg T2250-re a hőtermelés nem lenne több a 740esnek 28w a T2080-nak 31w azt hiszem ezzel nem is lenne baj a procik FSB je is egyezik 533 Mhz. Foglalat minden stimmel. DE a nagy kérdés a benne lévő Intel 915m Chipset kezeli e és elbírja e a dual-os procit ? a vga egy ati radeon mobility x300 saját 128Mb dedikált memóval... Szóval ebben reménykedek.
Ha valaki tud épkézláb magyarázattal vagy infóval szolgálni előre is köszönöm a segítséget.Ja igen, a toshiba honlapjáról leszedtem a legújabb géphez való BIOS-t és sikeresen frissítettem is. ám ott nem írtak semmit a proci kombatibilitásról. Szóval a legujabb BIOS is adott az alaplapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha valaki tud épkézláb magyarázattal vagy infóval szolgálni előre is köszönöm a segítséget.
Pyttawrx