- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #7504 üzenetére
igen, néha eltérő méretű modulok esetén is adott a dual channel - meg is lepődtem évekkel korábban, amikor egy msi notinál először láttam, mert akkor még ritkaság volt!
változó, hogy mennyi többlet a dc, még az sem mindegy, hogy intel vagy amd...stb, de valamennyi többletet mindig jelent!
illetve azért is szoktam inkább két azonos modult javasolni, mert úgy az összeférhetetlenség is kizárva, csak a notinak kell, hogy tessék a modul, egymásnak nem kell működő "párt" keresni.
persze, ahol például sis chipset van, ami - jellemzően a legtöbb - alapban sem dc képes, ott kevésbé számít, de ott is fontos, hogy megfelelő, két eltérő méretű modult pászítson össze az ember, azonos moduloknál meg legalább erre nem kell figyelni.Balázs1986; igaz, egyrészt feloldható a korlát különböző buherákkal, másrészt kihasználható a fölös memória, de ilyenre csak külön kérés esetén vetemülök, mert ad némi hibalehetőséget, és nem vagyok a magam ellensége!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest