Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeddyBear66
csendes tag
Hali! Lenne 1 nagy kérdésem. Van 1 MSI 610 laptopom és alig több mint 1 éves. Az egyik ventilátor valami iszonyat zajt ad ki magából 2 hetes kora óta. Hol lehet kapni hozzá másikat mert nem vagyok hajlandó 1 hűtőventilátorért 1 hónapig várni a gépemre a 2 év garancia nem ér semmit
. Több online játékkal is játszom és nem azért vettem noteszgépet, hogy 1 hónapig cseréljenek ki 1 ventilátort. Szóval kérnék címet, ha lehet valahol kapni vagy jó ötletet mivel lehet kiváltani ami kapható.Üdv és kösz előre is
Teddy
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 3 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Több online játékkal is játszom és nem azért vettem noteszgépet, hogy 1 hónapig cseréljenek ki 1 ventilátort. Szóval kérnék címet, ha lehet valahol kapni vagy jó ötletet mivel lehet kiváltani ami kapható.
Pyttawrx