- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOMEE*
csendes tag
Szia!
Először is köszi a gyors választ!
Na de nálam az a helyzet, h a videókártya az GeForce 7000M 512 mb os videó memóriával, szal ha integrált még akkor is elég sok játékhoz, viszont ha van egy game ami indítás előtt ellenőrzi a hardvereket, akkor mindíg a procit jelöli elégtelennek, ami érthető is, mert ez a proci össze-vissza csak kb 1,5 ghz ami édes kevés .....:S
És az lenne a kérdesem, hogy ha ismeritek ezt a tíousú procit( amd turion 64x2 )
akkor tudnátok-e abban segítséget nyújtani, hogy milyen proci az ami beleillik ennek a foglalatába, és nagyobb órajelű!Ez azért érdekelne ennyire, mert én elég zöldfülű vagyok az ilyenekhez, de gondolom az itt fórumozgatók nálam egy "picit"
jobban vágják a témát és félek attól ha magam választok bele cpu-t, elcseszem azt nem illik majd bele, v nem ismeri fel a gép, v mit tom én.....
!
Na akkor várom a tanácsokat! plííííííz!!!
Élöre is köszi!
TOMEE*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged