- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #8751 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, ezért is nem válaszoltam rá.
Esetleg a másik notebookos topicban.Processzorokban otthon vagyok, de hogy melyikek lehetnek a legnépszerűbb félmagas minipci-e wifi+BT kombók.. hát.. néha kérdeznek csak wi-fi modult itt a topicban, nem ismerem őket annyira, ritkán cseréli az ember a benne levőt.
Annyit tudok, h pl. a 300-as N-esekhez 3 antenna van, ha a gép eredetileg csak 150-es N-essel szerelt volt, akkor többnyire nem is érdemes 300-ast belerakni, mivel ugye a 3. szál antenna az nincs befűzve a gépbe.
De ugye jelen esetben nem erre irányult a kérdésed.Nem tudom, talán valami népszerűségi listát kellene keresni, h mittudomén, ebayen melyikből adnak el sokat. Igazából azt se tudom, melyik topicban tudnak erre választ adni.
Esetleg a Gigabyte alaplapok topicjában?
Vagy valamelyik másik alaplapos topicban, mini ITX topicban?
Vagy magának a Gigabytenak a supportnak, ha írsz.
Egyrészt ugye logikus lenne, ha az összes minimpci-e wifi modult kezelné, másrészt érdekes, h miért azt az egy típust írják csak, mint támogatott modul.
Például az miért lenne szempont, h félmagas, vagy nem, hiszen egy nagy gépházban lesz az egész.Esetleg keress konkrét típusokat olcsón, és keress rá mit dob ki Google, h mennyire megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged