- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur #9422 üzenetére
Az SSD pedig 92% és pár napja néztem akkor is ennyi volt és 1 kicsivel kevesebb adat volt irva rá.
HDD pedig ennyi volt rosszul emlékeztem az 58-ra. Azt tudtam, hogy 50 körüli érték.Mellékesen megjegyzem, hogy nem teljesen értem ezt a dolgot, hogy haldoklik, mivel testvéremnek 35%os volt legutóbb mielőtt vet ujat és neki nem csinált hasonlókat, hogy lefagyott, neki csak lassult.
Amugy ez normális, hogy 1 év alatt 52-re lezuhan a kondició? Azért csodálkozom, mert erre nagyrészt csak letöltök és tárolok dolgokat, nincs folyamatos irás alatt mintha az OS futna róla. Értetlenül állok a dolog előtt. Amikor vettem laptopot rá 1 honapra vette mssd-t bele akkor 95%os volt a hdd amit beraktam a kis dobozba és elkezdtem külsőkét használni.
Szerk: Nekem is 840esem van nem 830, csak azért emlékeztem 830ra mert ezt is németben vettem és 830 volt a kiszemelt de végülis 840 lett mert le volt árazva.
(Csak a 830 volt a fejemben mivel már a laptop előtt honapokkal hamarabb valogattam az ssd között kutatam melyik jobb megbizhatóbb stb. átnéztem vagy 100 forumot /tesztet cikket. Végül is erre jutottam, hogy vagy Samsung v Corsair.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest