Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur #9422 üzenetére
Az SSD pedig 92% és pár napja néztem akkor is ennyi volt és 1 kicsivel kevesebb adat volt irva rá.
HDD pedig ennyi volt rosszul emlékeztem az 58-ra. Azt tudtam, hogy 50 körüli érték.Mellékesen megjegyzem, hogy nem teljesen értem ezt a dolgot, hogy haldoklik, mivel testvéremnek 35%os volt legutóbb mielőtt vet ujat és neki nem csinált hasonlókat, hogy lefagyott, neki csak lassult.
Amugy ez normális, hogy 1 év alatt 52-re lezuhan a kondició? Azért csodálkozom, mert erre nagyrészt csak letöltök és tárolok dolgokat, nincs folyamatos irás alatt mintha az OS futna róla. Értetlenül állok a dolog előtt. Amikor vettem laptopot rá 1 honapra vette mssd-t bele akkor 95%os volt a hdd amit beraktam a kis dobozba és elkezdtem külsőkét használni.
Szerk: Nekem is 840esem van nem 830, csak azért emlékeztem 830ra mert ezt is németben vettem és 830 volt a kiszemelt de végülis 840 lett mert le volt árazva.
(Csak a 830 volt a fejemben mivel már a laptop előtt honapokkal hamarabb valogattam az ssd között kutatam melyik jobb megbizhatóbb stb. átnéztem vagy 100 forumot /tesztet cikket. Végül is erre jutottam, hogy vagy Samsung v Corsair.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged