Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az SSD pedig 92% és pár napja néztem akkor is ennyi volt és 1 kicsivel kevesebb adat volt irva rá.
HDD pedig ennyi volt rosszul emlékeztem az 58-ra. Azt tudtam, hogy 50 körüli érték.Mellékesen megjegyzem, hogy nem teljesen értem ezt a dolgot, hogy haldoklik, mivel testvéremnek 35%os volt legutóbb mielőtt vet ujat és neki nem csinált hasonlókat, hogy lefagyott, neki csak lassult.
Amugy ez normális, hogy 1 év alatt 52-re lezuhan a kondició? Azért csodálkozom, mert erre nagyrészt csak letöltök és tárolok dolgokat, nincs folyamatos irás alatt mintha az OS futna róla. Értetlenül állok a dolog előtt. Amikor vettem laptopot rá 1 honapra vette mssd-t bele akkor 95%os volt a hdd amit beraktam a kis dobozba és elkezdtem külsőkét használni.
Szerk: Nekem is 840esem van nem 830, csak azért emlékeztem 830ra mert ezt is németben vettem és 830 volt a kiszemelt de végülis 840 lett mert le volt árazva.
(Csak a 830 volt a fejemben mivel már a laptop előtt honapokkal hamarabb valogattam az ssd között kutatam melyik jobb megbizhatóbb stb. átnéztem vagy 100 forumot /tesztet cikket. Végül is erre jutottam, hogy vagy Samsung v Corsair.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx