- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s3toraph #9151 üzenetére
1. DOS flash: Please execute "KAWF0309.BAT" batch file to update bios under pure Dos mode.
2. Windows flash: Please click "KAWF0310.exe" to update bios.Ez a BIOS fájlok mellé van csomagolva.
A Win mappában kell az exe-re kattintani.
Igen, elindul egy kis programablak, végigfut a csík kétszer (egyszer letörli a régi BIOS-t, egyszer meg frissíti az újra), és kész.
Esetleg újra is indul.Ha nem sikerült, akkor kuka a gép, vagy az aprók közt vannak hirdetések, akik segítenek a halálból visszahozni a BIOS-t.
Én nem tudom, már a Pentium 4-es gépek alaplapjaihoz tartozó BIOS-t is win alól szoktam frissítgetni azoknál a gépeknél, amik hozzám kerültek. Pendirve, meg floppy felesleges macera, megy ez win alól is.
Természetesen mindenki saját felelősségre csinálja, ha fél tőle, akkor ne tegye, oszt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest