Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s3toraph
üzenetére
1. DOS flash: Please execute "KAWF0309.BAT" batch file to update bios under pure Dos mode.
2. Windows flash: Please click "KAWF0310.exe" to update bios.Ez a BIOS fájlok mellé van csomagolva.
A Win mappában kell az exe-re kattintani.
Igen, elindul egy kis programablak, végigfut a csík kétszer (egyszer letörli a régi BIOS-t, egyszer meg frissíti az újra), és kész.
Esetleg újra is indul.Ha nem sikerült, akkor kuka a gép, vagy az aprók közt vannak hirdetések, akik segítenek a halálból visszahozni a BIOS-t.
Én nem tudom, már a Pentium 4-es gépek alaplapjaihoz tartozó BIOS-t is win alól szoktam frissítgetni azoknál a gépeknél, amik hozzám kerültek. Pendirve, meg floppy felesleges macera, megy ez win alól is.
Természetesen mindenki saját felelősségre csinálja, ha fél tőle, akkor ne tegye, oszt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx