Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bersekh #8856 üzenetére
2GB ramot kezel a chipkészlet.
Legalábbis a VIA adatlapja szerint. Lehet, h többet is, de 2GB-ot biztosan.Szerintem a meglevő mellé még egy 1gigást tegyél, (ha van rá keret), másfél giga ram azért már elég sokmindenre elég. Dual channel nincs a vezérlőben, úgyhogy felesleges két pontegyforma memóriát beszerezni.
Esetleg tegyél rá egy TinyXP oprendszert, az kevesebb erőforrást használ, ilyen régebbi gépekhez ideális. Esetleg TinyWin7-el is megpróbálkozhatsz, de az XP szerintem jobb erre.
A300- 21C:
Intel 965GM chipset, Socket P-s processzorok.
Ezek azok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
De a chipkészlet csak 800MHz-es FSB-t támogat, tehát csak max. ekkora FSB-s processzorokat keress hozzá. Akár 8GB ramot is elvisz.
VGA MXM II-es, de ha jól tudom, hiába cseréljük ki, csak a tokozása szabványos, a Toshiba saját VGA-t használ, ami nem kompatibilis a normál MXM-es kártyákkal, tehát lényegében nem cserélhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest