- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy Asus K55VD-SX022D notebookom (még mielőtt el kezdenétek szidni, csak megsúgom, hogy ingyen jutottam hozzá és egyáltalán nem olyan rossz ez a sorozat, mint amennyire szidjak itt a fórumon a k szériákat, sőt...) !
Ma láttam a neten, hogy van már olyan széria ami K55VJ! Ebben a vj-ben már olyan alapalap van, amin az NVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB videokártya van, nem pedig a 610M!
Na szóval az lenne a kérdésem, hogy ti mint hozzáértők szerintetek ez ugyanolyan? A ház teljesen ugyanaz, csak szerintem az alaplap nem...és itt lenne a kérdésem, hogy lehet-e esetleg ilyen alaplapot ( a K55VJ-t) valahol kapni, akár külföld is érdekel? Mert ha lehet, akkor vennék bele egy ilyen alaplapot és olcsón jutottam hozzá egy erős géphez...
Ebben kérnék egy kis segítséget, hátha tudtok nekem segíteni...Előre is köszönöm,
Üdv,
dvtkfan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP 65W töltő eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest