- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Van egy régebbi Asus laptopom, melybe szeretnék ssd-t tenni! A dvd olvasót, írót nem használom és nem is használtam szinte még! Mi a legjobb módja így akkor az ssd beszerelésének?
Előre is köszönöm a segítséget! -
dvtkfan
senior tag
válasz
Thunderzolee #7385 üzenetére
Köszönöm a választ...igazából nem vagyok játékos és teljesen meg vagyok elégedve a mostani teljesítménnyel is, akkor majd kb egy év múlva vagy ha látok hamarabb alaplapot, akkor majd megveszem akkor és kicserélem és még tovább használhatom...persze csak ha a ház bírja majd...
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy Asus K55VD-SX022D notebookom (még mielőtt el kezdenétek szidni, csak megsúgom, hogy ingyen jutottam hozzá és egyáltalán nem olyan rossz ez a sorozat, mint amennyire szidjak itt a fórumon a k szériákat, sőt...) !
Ma láttam a neten, hogy van már olyan széria ami K55VJ! Ebben a vj-ben már olyan alapalap van, amin az NVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB videokártya van, nem pedig a 610M!
Na szóval az lenne a kérdésem, hogy ti mint hozzáértők szerintetek ez ugyanolyan? A ház teljesen ugyanaz, csak szerintem az alaplap nem...és itt lenne a kérdésem, hogy lehet-e esetleg ilyen alaplapot ( a K55VJ-t) valahol kapni, akár külföld is érdekel? Mert ha lehet, akkor vennék bele egy ilyen alaplapot és olcsón jutottam hozzá egy erős géphez...
Ebben kérnék egy kis segítséget, hátha tudtok nekem segíteni...Előre is köszönöm,
Üdv,
dvtkfan -
dvtkfan
senior tag
Sziasztok! Ebben az Asus Notiban lehet cserélni vga-t?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- DELL Universal Dock UD22
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest