- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstline14
csendes tag
Üdvözletem! Van egy Hp Pavilion DV6000 typusú laptopom. régi gép, viszont ahoz képest egész tűrhető paraméterekkel rendelkezik...na most, én ezt a gépet játékra szeretném használni. 2gigabyte ram van benne, egy 256os integrált videókártya, ami a leggyengébb a gépben, és persze a proci, ami Intel Celeron M CPU 420@ 1.60 GHZ. Tudom, hogy nem fognak futni a mostani játékok, de azt el szeretném érni, hogy ami megy, az ne akadjon a proci sebessége miatt. lehetséges, hogy ezt a processzort, egy 2magos 2ghz-s processzorra cseréljem, és esetleg a ramot bővítsem? ugyanis láttam külön alkatrészként egy ilyet, egy internetes áruházban, de nem tudom, hogy be lehet-e egyáltalán rakni. tudnának nekem ebben segítséget nyújtani? üdvözlettel: Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest