- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
timea25
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Július közepén vásároltam egy Samsung NP300E5A-S02HU típusú notebookot, 2 éves garanciával
Mai nap folyamán ahogy a tápaljzatba dugtam bele a töltőt, az aljzatba eltört egy kis műanyag rész. Vagyis nem tudom bedugni a töltőt, nem áll meg benne.
Felhívtam a samsung ügyfélszolgálatot és a hölgy azt tanácsolta vigyem be szervízbe.Szerintetek ezt garanciába kicserélik? Volt már valamelyikőtöknek ilyen problémája?
Vagy keressek valakit aki esetleg ki tudná cserélni? Láttam webshopokban, hogy lehet ilyen kis aljzatot venni, szóval nem lenne szükséges az egész alaplapot cserélni. Az aljzat típusát hol tudom megnézni?Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- ASUS routerek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Borderlands 4
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macska topik
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest