- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
timea25
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Július közepén vásároltam egy Samsung NP300E5A-S02HU típusú notebookot, 2 éves garanciával
Mai nap folyamán ahogy a tápaljzatba dugtam bele a töltőt, az aljzatba eltört egy kis műanyag rész. Vagyis nem tudom bedugni a töltőt, nem áll meg benne.
Felhívtam a samsung ügyfélszolgálatot és a hölgy azt tanácsolta vigyem be szervízbe.Szerintetek ezt garanciába kicserélik? Volt már valamelyikőtöknek ilyen problémája?
Vagy keressek valakit aki esetleg ki tudná cserélni? Láttam webshopokban, hogy lehet ilyen kis aljzatot venni, szóval nem lenne szükséges az egész alaplapot cserélni. Az aljzat típusát hol tudom megnézni?Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyarított Android alkalmazások
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Spórolós topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged