- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
válasz
Rover623 #534 üzenetére
Tehát a kérdezőnek teljesen egyértelműen van egy 2003/2004 környéki 845-ös lapkával szerelt AGP csatolójú ATI VGA-s notebookja, erre megpróbálod belemagyarázni a hasába hogy a gépében egy később bejelentett PCI Express-es csatolójú VGA van...ráadásul NVIDIA..
1: Az, hogy a Radeon AGP-s, az MXM meg PCI-E nekem is megvolt, csakhogy a google nem egy találatot dobott erre a kombóra (jó, tudom, semmit sem jelent)
2: Nem akarok védekezni, na. Ezt besz*ptam, ennyi
3: ráadásul nVIDIA. Érdekes, mert ez alapján nem tanultad az iskolában az értelmező olvasást. Egy szóval sem mondtam sehol sem, hogy a karija nVIDIA. Azt állítottam, hogy az MXM (I/II) szabványt az nVIDIA fejesztette ki, ami igaz is. Ennek ellenére nagyon sok ATi (vagy AMD, vagy most már nem is tudom, hogy kell hívni őket) MXM modul van.
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest