Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
válasz
Rover623
üzenetére
Tehát a kérdezőnek teljesen egyértelműen van egy 2003/2004 környéki 845-ös lapkával szerelt AGP csatolójú ATI VGA-s notebookja, erre megpróbálod belemagyarázni a hasába hogy a gépében egy később bejelentett PCI Express-es csatolójú VGA van...ráadásul NVIDIA..
1: Az, hogy a Radeon AGP-s, az MXM meg PCI-E nekem is megvolt, csakhogy a google nem egy találatot dobott erre a kombóra (jó, tudom, semmit sem jelent)
2: Nem akarok védekezni, na. Ezt besz*ptam, ennyi
3: ráadásul nVIDIA. Érdekes, mert ez alapján nem tanultad az iskolában az értelmező olvasást. Egy szóval sem mondtam sehol sem, hogy a karija nVIDIA. Azt állítottam, hogy az MXM (I/II) szabványt az nVIDIA fejesztette ki, ami igaz is. Ennek ellenére nagyon sok ATi (vagy AMD, vagy most már nem is tudom, hogy kell hívni őket) MXM modul van.
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Charge 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx