- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
msb19
csendes tag
szisztok!
egy hozzászólásban említettétek a melegedést 1 acernál ez 1 csavrhúzóval és kis tüdővel plusz fülpiszkálóval orvosolható
.leveszed az alját kb 5 csavar fogja és ottvan alatta a venti,érdemes a ventidet kivenni mert mögöte a kis bordák tele szoktak menni porral és ojan mintha szürő lenne és igy nem tudja továbbfújni a levegőt.ezt havonta érdemes megcsinállni,kb 10 perc ennyit megér(ez csak az acer aspire esetében van tudtommal)
és akkor én is kérdeznék
van egy acer aspire 5720z laptopom
2 gb ram
dual core 1,46 ghz proci olvastam 1 érdekes hozzászólást hogy a sima 1magos procit kicseréllte 2 magosra ez lehetséges?és hogy akkor a 2 magost ki lehet cserélni 4 magosra?bocsi ha hülyeséget írtam de nemtudomti biztos jobban tudjátok
valaki megtudja mondani hogy az enyémbe lehet e procit cseréllni és mekkora a max bele?
és ramból azthiszem csak 4 gigát ismernek fel alapból bios frissítés után többet is képes?ha sok hülyeséget írtam bocsi
elöre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest