Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stars99 #15919 üzenetére
Ha leveszed megtisztitani akkor maga az a rész az érdekes ahol a cpu a hűtővel érintkezik.
ilyen egy i5
i7 es hosszabb téglaplap alakú a mag
Pár mm-el "szélesebb" a mag
azt kell menézned a hűtésen ,hogy "végigéri/befedi" e teljesen a hűtés
Van amikor direkt nem sima az alja a hűtésnek, vagy eleve kissebb ,hogy ne lehessen i7-et beletenni.
Tiédben van extra videokártya?
Amit linkeltél kép azon nincs....
Ha nincs akkor biztos lehetsz benne ,hogy bőven el fogja bírni a hűtés az i7-est.Ha van akkor megfontolandó egy hűtőpad majd alá
Az én személyes tapasztalatom az hogy egy ilyem bővítés után mivel jobban/gyorsabban is megy a gép a megszokott "alapjárati" ventillátor hang az meg szokott nőni /terhelés/böngészés/ miegyébb közben... mivel falatka a hűtőcucc így eléggé gyorsan felpörög elcsendesül a hűtés ...(engem pl idegesít így) ,ezért szoktam javasolni alá egy szép nagy ventis hűtőpadot... az sok hőt +ban elvisz a notiból és megszűnik a gyári kerregő fel/le pörgésének a zaja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged