- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stars99
csendes tag
válasz
ricsi99 #15921 üzenetére
Igen néztem, hogy nagyobb az I7 felülete ráadásul az I7 nem is szimmetrikus hanem az egyik irányban jobban ( lelóg), köszönöm hogy felhívtad a figyelmemet rá! Amúgy mint laikus kérdezném, hogy tegyük fel 2-3 mm felületet nem takarna a réz hűtőfelület akkor a processzonak annyi lenne? Nem vinné el a hőt úgy is a réz hűtőéegység?Az alaplapomon nincs külön videókártya, tehát a prociba van ágyazva az intel grapics hd 4000, magyarán szerencsére az nem ad plusz hőterhelést a hűtőre.Szinte új korától mindig hűtőpad volt a laptop alatt csak általában nincs bekapcsolva a ventillátor, viszont így job a szellőzése alulról ahonnan levegőt szív.Elvileg szélesebb ez a réz lapka ami takarja a processzor tetejét,sajnos videókon néztem csak jópár éve pasztáztam, de már nem emlékszek milyen,de YT.-on nézett videók alapján pár milliméterrel nagyobb az a réz lapka.Gondolom mx-5 paszta megfelelő hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest