- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
hi
nemsokára desktopgépem és régi laptopom eladom, és egy asus a6ost veszek...mivel rögtön tuningal kezdeném, igy a cd meghajtót cserélném egy slot in drive-ra, vagy winyora...szóval lesz egy eladó egységem...vagy dvd olvasó cd iró (combo), vagy dvd iró, ha van igényed rá...csak a gond az hogy még lehet 1 hónap mire lesz. érdekelne? te mondhatnád meg hogy cd vagy dvd iró legyen, ha eladom nekem mind1. Garanciát is vállalnék rá, mint a gép része ha gondja van eljuttatod hozzám (Pesten és Dunaujváros környékén szinte bármikor megoldhatjuk), én meg notival visszaviszem.
továbbiakat akár privát mailben: cherockee kukac gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest