Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
A Dell5420-as laptopomban egyik napról a másikra gigabit helyett csak 100-asnak látja a LAN-t.
Már próbáltam több lan kártya drivert feltenni de mindegyikkel 100-as.
A dell honlapjáról is próbáltam az id tag beírásával de ez sem segített.
Wint 10 64 bites, van a gépemen de csak win7 -wi8.xp stb rendszerhez hoz a dell honlapja drivereket win10-hez nem.Melyiket válasszam hogy jó legyen win10-hez?Próbáltam win7,XP,win8 drivert de nem jó.
Van ötlete valakinek mit tegyek fel hogy gigabites legyen a hálókártyám és tudjon is gigabites sebességgel letölteni?Eddig gond nélkül hozta ezt a sebességet,lehet hogy frissült a win10 vagy tönkre ment volna a hálókártyám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Használt LCD kijelzők
- Világító magyar billentyűzetek - 24 hó garanciával.
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx