Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az akksi használódik el leghamarabb egy laptopban. Ha hasznáalod, ha nem.
3 éves elmúlt, akkor már nem kell csodálkozni rajta, h gyengül a kapacitása.A legjobban szeretem, mikor használt laptopot keresnek, gyorsat, olcsót, DE az akksija is jó legyen.
Nem. Vannak olcsó, és gyors gépek, de ezekben szinte mindig nulla perces akkumulator van, ezt el kell fogadni.
Rádásul az akksi az egyik legdrágább alkatrész, szóval ha valóban szükséges a hosszú akkumulátor üzemidő is, akkor be kell ruházni egy - lehetőleg nagy kapacitasú - akksiba.Neked is ezt javaslom.
Utángyártott is tökéletes.

Vegyél egy 9-12 cellásat, kicsit vastagabb, de extra hosszú üzemidőt fog adni.
Boltot nem tudok ajanlani, azt hiszem az aprón vettem valakitől, akksikat hirdetett, 4330-as ProBookhoz, 10ezer se volt, utángyártott, 12cellás = 6-8óra üzemidő.
A kinézett processzor ~200MHz-el gyorsabb, ennek nincs jelentősége, érdemben nem hoz sebességnövekedést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- RENNSPORT
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx