- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hallerlaller #12881 üzenetére
Gap padot tőle szoktam venni:
hardverapro.hu/apro/sekisui_hovezeto_ketoldalas_ragaszto_32-6wmk_gIll ő is hirdet:
hardverapro.hu/apro/hovezeto_paszta_hutopaszta_hovezeto_ragaszto_Hőálló ragasztó szalag nem tudom hol kapható, nekem van egy b×zi nagy tekercs, költői kifejezéssel szólva évtizedek óta abból használok, ha kell valahová.
Killhatesnél is láttam, esetleg kérdezz rá nála, hol szokta venni.Talán épületgépészeti boltokban, vagy kéményeket/gázkazánokat bekötő szervizeknél lehet még, mivel a kémény idomokat ilyenekkel ragasztják át, egy darabot talán tud adni valami szaki a lakóhelyed környékén is.
Billentyűzetet Google fog adni a noti típusára keresve, vagy az aprók között a noti alkatrészeknél szintén a gép típusával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged