- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hallerlaller #12881 üzenetére
Gap padot tőle szoktam venni:
hardverapro.hu/apro/sekisui_hovezeto_ketoldalas_ragaszto_32-6wmk_gIll ő is hirdet:
hardverapro.hu/apro/hovezeto_paszta_hutopaszta_hovezeto_ragaszto_Hőálló ragasztó szalag nem tudom hol kapható, nekem van egy b×zi nagy tekercs, költői kifejezéssel szólva évtizedek óta abból használok, ha kell valahová.
Killhatesnél is láttam, esetleg kérdezz rá nála, hol szokta venni.Talán épületgépészeti boltokban, vagy kéményeket/gázkazánokat bekötő szervizeknél lehet még, mivel a kémény idomokat ilyenekkel ragasztják át, egy darabot talán tud adni valami szaki a lakóhelyed környékén is.
Billentyűzetet Google fog adni a noti típusára keresve, vagy az aprók között a noti alkatrészeknél szintén a gép típusával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest