- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
animatrix11 #12443 üzenetére
Csak tippelek, de szerintem az lehet, h valami KBC beállítás szinten nem megy. Vagyis mivel a gépben nem volt benne eredetileg, ezért hiába szereled bele, és csatlakoztatod, nem fogja felismerni. Alaplapot is cserélni kellett volna olyanra, ami tartalmazott kamerát.
Illetve nem kell alaplapcsere, ha lehet a gépen KBC-t frissíteni. Ez olyasmi, mint a BIOS, csak mélyebb szintű, így a neten keresztül nem is lehet adatokat elérni hozzá, inkább csak konkrét HP-vel foglalkozó szakik ismernek ilyet. Amolyan firmware frissítés.De ez csak tipp részemről.
Kérdezd meg vagy a másik notebookos topicban, vagy a gyártó-specifikus topicban.
Esetleg őneki is írhatsz, ő mélyvizes notis ember, de nem tudom, h HP-val is foglalkozik-e, vagy azokkal lehet nem.Ugyanezt a kérdést írd meg, amit ide is írtál, ne keverd bele amit írtam, mert aki nem ért hozzá, csak összezavarodik. Lehet egyszerűbben is meg lehet oldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest