Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Vettem használtan a HP nx6325 notimhoz egy AMD Turion x2 TL-64-es procit a TL-52 helyére. Betettem, 4 napig ment is, majd böngészés közben egyszercsak elment a kép. Ki, be kapcsolás után villog csak a led a billentyűzet felett a gépen. Egyszer a HP logo is megjelent torzulva. Kiszedtem, visszatettem, ugyan ez. Visszatettem a régi procit, azzal megy rendesen! BIOS nem támogatná? .. De akkor azonnal jelezte volna, nem 4 nap működés után. (Egyébként valamilyen Custom bios van rajta, mert a 300-as wifi miatt kellett no Whitelist-es [vagy minek mondják
] bios) Hibás lenne a proci? (4 napig jó volt aztán hirtelen eszébe jutott valami?
)
Mire tippeltek? Hol induljak el a hiba keresésben?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
] bios) Hibás lenne a proci? (4 napig jó volt aztán hirtelen eszébe jutott valami?
)
Pyttawrx