- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Thunderzolee #11253 üzenetére
szia, megbukott az elmélet, ugyanis tegnap elhozta a srác a ramot és nem indult el vele a laptop...
bekapcsoltam és se kép se hang, csak a caps lock-on levé kék led villogott...
kétszer is leellenőriztem, de nem indult, vissza raktam a gyári 4 GB-ot és mindenre pöccre indult.
tehát ez az alaplap- aminek a chipszetje - elvileg integrálva van a cpuba és az intel is azt írja a holnapján hogy a ramból a DDR3L-et kezel csak, beigazolódott hogy a sima ddr3-al meg sem nyekken...
no de ez lehetőséget adott hogy elgondolkodjak, kell e egyáltalán több ram a laposba, ugyan is szerintem a sávszélessége a ramnak nem nő azzal hogy nagyobbat rakok bele
szerintem
így nem vagyok benne biztos hogy érdemes nagyobbat belerakni, mivel nem tudom dual-ban hajtani, mivel egy slott van rajta...
szerintem ez a lapos ezzel a cpu-val ennyiit tud, ez vanmost látom ez nem a HP topik
a nem ide tartozó részét off-ba raktam
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 3
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest