- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elméletileg igen, de sosem használtam még ilyet erre a célra.
Pendriveról telepítek szinte mindig, nagyon ritkán kell XP-t felraknom, (ahhoz szoktam csak optikát használni).
De egyébként seperc alatt vissza lehet tenni az optikai egységet az optibay helyére ha szükséges.
Ezt az egészet csak azért említettem meg neked egyébként, mert gondolom nem ismerted ezt a lehetőséget. Egy időben megjelentek ezek az optibayes kitek, amikhez már adtak egy ilyen "tok"-ot is, amibe bele lehet tenni a kivett DVD írót, hátha valaki még akar néha egy-egy lemezt megírni, vagy beolvasni, végülis erre megfelelő alternatíva így USB-s kiegészítőként használva.
Az ára már sajnos nem valami felhasználóbarát, lehet ilyet olcsóbban is beszerezni, csak sokat kell az internet bugyraiban turkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Windows 10
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest