- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reechee88
csendes tag
válasz
Hunter2 #4029 üzenetére
Értem és köszi! Eleinte csak a háttérvilágítás ment el. Ahogy szétszedtem, úgy jött ez a fehérség. A touchpad is ekkor ment tönkre. Nem szeretnék erre már költeni szinte semmit. Ha nagyon olcsón meg lehetne csinálni, akkor bátyámnak megcsináltatnám. Csak tudni kell pontosan mi a gondja. Aztán lehet érdekelne az alkatrész!
-
Reechee88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 3 éves Fujitsu-Siemens LA-1703 laptopom. Van neki már minden baja, de a legégetőbb probléma most jött ki rajta. Eleinte csak villogott a képernyő és elment a háttérvilágítás. Sokszor ütögettem a bal also sarkon, mert csak erre reagált. Megpróbáltam szétszedni, de azóta már fehér keprnyővel is megajándékoz. Néha háttérvilágítás megy el, néha az egész fehér. Ha bal alsó sarkot nyomogatom akkor reagál és jön vissza a kép kis időkre. A touchpad is kiment, nem reagál semmire. Mi lehet a gond? Videókártya? Szalagkábel? Milyen ötleteitek vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- World of Warships
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest