Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
omarion23
tag
Üdv!
Adott egy asus k53sc laptop.
szétszedtem a laptopot, mert ma egy új töltőcsatlakozót kapott.Összeraktam, veszi a töltést, meg minden, de a ventillátor felpörög, leáll, felpörög leáll, ezt ilyen 1 másodperces időközönként váltakozva teszi. Bekapcsolt a gép, ment egy 5 percet és újraindult.
Mi lehet ennek az oka?
Azóta a memória modulokat kicseréltem, plusz a biosban is reseteltem egyet..de ugyan az.
Betölt a windows, vártam 3-4 percet, néztem hőfokot..50körül volt. És kikapcsoltam. -
omarion23
tag
válasz
üzenetére
Nem terheli le valami a processzorod?
Nézd meg a feladatkezelőben, hogy mi hány %-on használja a processzort.Egy laptoppal én is így jártam, a rendszermegszakítások kb 60-70%-ban terhelte folyamatosan a processzort, és iszonyatosan melegedett. Aztán miután azt kiküszöböltem, azóta mindig langyos a gép

-
omarion23
tag
Sziasztok!
Van egy HP NW9440 gépem, eddig tudtam, hogy vga baja volt. Legalábbis a mai napig azt hitttem.
Ugyebár ott kezdődött, hogy hozzámkerült ment sokáig, aztán olyat csinált, hogy elkezdett csíkozni.
Letöröltem a driverét, és ilyen gyengített módban működött tovább, 1920x1200as felbontás helyett a max csak 1600x1200 volt asszem. Meg ilyen 16bites színárnyalat, vagy nem is tudom.Ezzel ment egy darabig. Később meg már nem adott képet. Csak ha ment egy darabig, újraindítottuk, utána bejött rendesen. Már akkor próbáltam külső monitoron, de semmi. Csíkozott. Ha feltettem a drivert, csíkozott.
Odaadtam öcsémnek, mert neki jó volt így is. Használta kb 2 hónapot. És két hete már semmi nem jött be rajta, akármeddig ment. Szétszedtem, és láttam volt olyan kedves, hogy nem takarította, így a hűtőbordák között szépen megtelepedett a kosz. Kitakarítottam, de nem segített neki.Ebayről rendeltem egy ugyan olyan vga-t mint ami eddig volt benne (nvidia quadro fx1500m), megjött, kicseréltem, paszta, minden. De semmi, ugyan úgy bekapcsolom, felvilágít a kijelző, de képet nem mutat, csak világít, mint eddig. Rádugtuk egy monitorra, ott fekete fehér képet adott, meg össze vissza volt mosódva. De nem olyan, mint a régi kártyával volt.
Most kicsit tanácstalanul állok, mert elvileg a videókártya működik
.
Nem lehet, hogy valahol az alaplapon van a hiba? Vagy esetleg a kijelző lenne rossz?(amit kizártnak tartok)
remélem tudtok segíteni! Szerviz még nem látta.Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx