Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimpláncsak
tag
Megpróbáltam Ubuntu-val indítani és így elindul, szóval hardveres hiba szerintem így kizárható. De akkor mi baja lehet, hogy a win7-tel nem akar indulni?
-
szimpláncsak
tag
Sziasztok!
Egy HP 6910p notiról lenne szó. Egyik napról a másikra hirtelen fagyásokat produkált, amiket eleinte újraindítással meg lehetett oldani, de aztán az egyik fagyás után már a jelszó kéréséig sem jutott el a gép, hanem csak folyamatosan forog a karika, aztán semmi. Gondoltam újra teszem a Win7-t hátha megoldja. Szépen újra is települt, majd újraindítás és megint a jelszó kérése előtt csak töltődik. Megpróbáltam egy másik Win 7 telepítőt, azzal meg már el sem jutott a telepítésig. Odaáig jut, hogy "A telepítő indul" majd semmi, csak úgy tesz mintha töltene. Mi lehet a gond? -
szimpláncsak
tag
Sziasztok!
Nekem egy Fujitsu-Siemes Li2727-es notebook-om van, ami körülbelül 4 éves már és egyetlen hibája, hogy bekapcsoláskor vibrál a kijelzője, ami kb 5 perc múlva megszűnik. Érdekes módon akkor is megszűnik általában, ha lehajtom a kijelzőt (ilyenkor úgy van beállítva, hogy készenlétbe helyezi magát) majd visszahajtom. Amúgy más baja nincs, halk, jól hűt stb. Csak ez elég idegesítő. Ahogy olvasgattam inverter hibája lehet, de hátha van más megoldás is.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx