Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zyx
csendes tag
válasz
Bloodrayne2
üzenetére
Az alját leszedtem, és amit láttam ventit kitisztítottam, (levegősray)... tovább nem mertem haladni, mivel nem értek hozzá...
Annyit látok, hogy a venti valóban nem pörög fel, gondolom ezért tiltja le a boot-ot a gép...
Ha szervízbe viszem vajon csak kitisztítják, vagy cserére beszélnek rá... nem mindegy mennyibe fog fájni...
No, meg azt sem tudom, hogy csak ez lehet-e a probléma, vagy van másik... Kérdezem ezt azért, mert mikor az öregem ideadta, egymás után kb. 6-8 alkalommal simán bootolt, aztán megint ezzel a hibaüzenettel halt meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 16GB/256GB
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx