- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz
cyber86 #18624 üzenetére
Látom, az "Azonnali" topikban is írtad. Én nem javítok panel szinten, nekem is úgy csinálta egy erre szakosodott szerviz. Ahogy DJ fórumtárs ott is írta, ha van rá affinitásod és megfelelő pákád, meg lehet csinálni. De szerviz nem fogja 2-3000Ft-ért megcsinálni. Én adnék egy esélyt egy eredeti töltőnek, ha tudsz kölcsönkérni. Ha mint írtam, továbbra sem lesz jó, akkor szerviz vagy alaplapcsere...
-
tserrof77
őstag
válasz
cyber86 #18619 üzenetére
Nem tipikus Toshiba probléma, de láttam már ilyet, Asus gépeknél. A töltésvezérlő van meghülyülve. Valamiért töltőről nem normális feszt ad tovább az LVDS tápkörnek. Asus K50I-s szériánál többet is javíttattam ilyen hibával.
Ha van lehetőség, akármilyen eredeti (Asus, Toshiba, fujitsu, msi) 90W-os táppal még meg kellene próbálni. Ha azzal is ugyanez a hiba, elengedném a gépet. Amibe a javítása kerül, annyiért kapsz másik ilyet
.
-
Dell XPS
veterán
válasz
cyber86 #8978 üzenetére
Szia,
Érdekes eset.... fel kellene ismernie egy külső eszközt pl. külső billentyűzetet BIOS setup-ban is. Ellenőrizd le légy szíves, hogy ez megvalósulna -e. (USB-és billentyűzet, belső kiiktatva..) Telepítésnél is azonnal észlelnie kell egy egeret, pendrive-ot, utóbbiról telepíthetnéd esetleg az illesztőket, szóval ha nem így lenne, akkor ott alaplap probléma van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged