Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz
cyber86
üzenetére
Látom, az "Azonnali" topikban is írtad. Én nem javítok panel szinten, nekem is úgy csinálta egy erre szakosodott szerviz. Ahogy DJ fórumtárs ott is írta, ha van rá affinitásod és megfelelő pákád, meg lehet csinálni. De szerviz nem fogja 2-3000Ft-ért megcsinálni. Én adnék egy esélyt egy eredeti töltőnek, ha tudsz kölcsönkérni. Ha mint írtam, továbbra sem lesz jó, akkor szerviz vagy alaplapcsere...
-
tserrof77
őstag
válasz
cyber86
üzenetére
Nem tipikus Toshiba probléma, de láttam már ilyet, Asus gépeknél. A töltésvezérlő van meghülyülve. Valamiért töltőről nem normális feszt ad tovább az LVDS tápkörnek. Asus K50I-s szériánál többet is javíttattam ilyen hibával.
Ha van lehetőség, akármilyen eredeti (Asus, Toshiba, fujitsu, msi) 90W-os táppal még meg kellene próbálni. Ha azzal is ugyanez a hiba, elengedném a gépet. Amibe a javítása kerül, annyiért kapsz másik ilyet
. -
Dell XPS
veterán
válasz
cyber86
üzenetére
Szia,
Érdekes eset.... fel kellene ismernie egy külső eszközt pl. külső billentyűzetet BIOS setup-ban is. Ellenőrizd le légy szíves, hogy ez megvalósulna -e. (USB-és billentyűzet, belső kiiktatva..) Telepítésnél is azonnal észlelnie kell egy egeret, pendrive-ot, utóbbiról telepíthetnéd esetleg az illesztőket, szóval ha nem így lenne, akkor ott alaplap probléma van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx