- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolti1987
aktív tag
Tegyetek rá másik kijelzőt, ezzel a kijelző gond ki van zárva. Ha inverter lenne, akkor egyáltalán nem lenne kép, ezzel együtt az inverter kábel is kizárható. Maradt szalagkábel, leveszitek a burkolatot, és megmozgatjátok.
Ha ezeket megnéztétek, akkor már csak alaplap maradt.
Ha toltok neki egy szőrös fánkot, és befagy alatta, akkor azzal meg van erősítve a bga hiba.
Kockásodáson ezt értettem. Ahogy nézem a képeket, mintha 1 szín hiányozna csak, ez viszont a szalagkábel hibát erősíti meg.
De nyilván egy szervíz se mondja meg neked látatlanba, e-mailezgetéssel, hogy konkrétan mi a gond. -
Zsolti1987
aktív tag
-
frizso
senior tag
talán az is fontos lehet, hogy a gép évekig nem volt kikapcsolva, csak készenlétbe lett leküldve minden nap, így a probléma nem jött elő, csak akkor szembesültem vele amikor felraktam a WIN7-et az Xp helyett, ami egy idő után készenlétből kikapcsolja (hibernálja) a gépet...
-
frizso
senior tag
akku és a táp eredeti. (3 éves)
az akku szinte még új alig használt 3 órát simán bír, csak néha sütöttem ki, hogy nehogy behaljon.
Szinte soha sem vettem ki a gépből az akkut, de most muszáj volt, mert ha bent van nem indul be a gép kikapcsolás után.Újraindításnál nem jön elő a hiba, csak kikapcsolásnál!
-
Zsolti1987
aktív tag
Nagyon egyszerű, ha megelennek a foltok a külső megjelenítőn is, akkor teljesen egyértelmű bga hiba, ami amúgyis típushibája a gépnek, szóval sokat nem kell rajt vacilálni. ha pedig külső monitoron fasza a kép, akkor pedig szalagkábel lesz, de ezt meg azért zárom ki, mert azt írod, hogy az ablak mozgatására a winben, elkezd foltosodni. Nah, ez is a bga hibának a jele.
Szerintem nagy ívben kerüljétek ezt a szervizest a közeljövőben. Lehet, hogy máshoz ért, de ehhez lehet, hogy nem annyira. -
NEMO1968
őstag
Igazad van,gyártanak szerelhető csatikat,én voltam kicsit félreérthető.
Lemaradt,hogy olyan NOTIcsatikat nem gyártanak talán.
Viszont ha jól látom,itt a beszerzés okoz gondot mindenkinek.
Szvsz úgy érdemes elindulni,hogy vagy viszed a döglött kábelt,vagy +méregeted a dugót.(külső átmérő,furat átmérő,hossz)
A boltok+,számtech,laptop boltokat nagy ívben kerülve(hisz onnan mindenkit elzavartak eddig) hangtechnika,elektromossági vagy ne adj isten autós boltokban keresni.
Könnyen lehet,hogy előbb találsz,mint bárhol máshol. -
tlala
addikt
-
NEMO1968
őstag
Szia!
Neked és mindenkinek,aki töltőcsati után érdeklődik.
Az a helyzet ezekkel,hogy a fémrészre úgy van a ráöntve a műanyag.
Így ha bármi történik velük,nem úgy van,mint a konnektorral.(levágom és bekötöm újra)
Ezek a dugók ,vezetékek nem javíthatók.
Esetleg érdemesebb lehet a notibontók körül szaglászni,hátha van olyan rossz töltőjük,amiből ki lehet szedni (levágni)a kábelt CSATIVAL EGYÜTT.Utána szét kell kapni a saját töltődet(ha roncsolásmentesen lehet,mert ez sem biztos),és beleforrasztani a beszerzett "új"kábelt.
Ezt az 1 megoldást látom csak jelenleg.
Olyan csatit,ami szerelhető(csavarral kötöd be)nem is gyártanak talán.
Nem mondom hogy reménytelen,de......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Dune: Awakening
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged