- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
talán az is fontos lehet, hogy a gép évekig nem volt kikapcsolva, csak készenlétbe lett leküldve minden nap, így a probléma nem jött elő, csak akkor szembesültem vele amikor felraktam a WIN7-et az Xp helyett, ami egy idő után készenlétből kikapcsolja (hibernálja) a gépet...
-
frizso
senior tag
akku és a táp eredeti. (3 éves)
az akku szinte még új alig használt 3 órát simán bír, csak néha sütöttem ki, hogy nehogy behaljon.
Szinte soha sem vettem ki a gépből az akkut, de most muszáj volt, mert ha bent van nem indul be a gép kikapcsolás után.Újraindításnál nem jön elő a hiba, csak kikapcsolásnál!
-
frizso
senior tag
Üdv!
A következő a probléma a HP 8710p-s notimmal:
ha kikapcsolom nem tudom újra bekapcsolni addig míg teljesen le nem áramtalanítom a gépet (természetesen az akkut is ki kell venni). Ekkor sem mindig indul újra van, hogy 3-4x meg kell ismételni az áramtalanítástMinden áramtalanítás után, mikor bedugom a tápkábelt a notin az akku töltés visszajelző narancssárgán kezd villogni (ha bent van az akku ha nincs mindkét esetben így tesz a gép) mintha valami hibát jelezne, de sajnos nem értem mit jelenthet?!
Valakinek van ötlete, hogy mi szállhatott el a gépben?
ui.: Ja és a bekapcsolásos probléma random szerűen jön elő, van amikor simán beindul, de van amikor igen csak el kell játszadozni vele, hogy életet leheljek bele
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Synology NAS
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Hardcore café
- iPhone topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest