Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
üzenetére
Lehet, hogy mechanikai hiba lesz, ha az újratelepítés sem oldotta meg. Mindig Win indulás után nyílik ki? Ha pl sokat molyolsz BIOS-ban akkor nem?
Sok notinál a optikai meghajtó gyári előlapja ki van cserélve egy vastagabb, designhoz illő formára, emiatt a gombja sokkal bumszlibb. Simán lehet, hogy a gomb befeszült, és kis mozgatástól is megnyomja a mikrokapcsolót. -
gregory91
senior tag
válasz
üzenetére
Lehet hogy a energiaellátás profilja ilyenkor változik(látványosan): Kétféle mód létezik
- Akkumulátorról működés
- Töltő/hálózati működésÉrdemes a energia-gazdálkodás beállításában szétnézelődni(valahol a "monitor fényénél","fényerőség" lehetnek bizonyos beállítások).
-
MR!!
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha elkezdem mozgatni a kijelzőt, akkor egyszer csak bedobja a kék halált, rendszer memória hiba címszóval. Nem értem az összefüggést.
A WiFi antennája a kijelzőben van és valszeg az okozza a galibát (rövidrezár vhol vmit...)
Vagy a kiejlző fólia kábele a bibis... Megtörhetett (idősebb gépeknél a sok le-fel nyitogtatástól)
Ha vissza teszed a WiFi modult de nem kötöd rá az antennáját , akkor is lefagy ?
wolf1511
Hali !
Akksiról ha tud üzemelni, úgy is leáll a rázogatástól ?
Át kellene mozgatni miden lehetséges dolgot, mert lehet csak egy egyszerű kontakt hiba. Ha nem segít, akkor sajnos valszeg BGA...
Először RAM modulok ki-be helyezése (esetleg radirral megtisztítani az érintkezőit), HDD kivenni érintkezőket átnézni, megfújkálni. Akksi ki-be. Illetve fólia kábelek a bekapcs gombnál...
-
tserrof77
őstag
válasz
üzenetére
Az Li1705 és a 7320gw-nek ez típushibája, ennyi idősen már sajna... De a Pa/Pi/1505/1510/2510-nél ellenben nem így döglik meg.
De pl a1705-ös rendszeresen döglik meg úgy, hogy a wifi driverre is ki hibát kékhalálnál. Ott még segít, ha kiveszed a saját wifijét és usb-ssel használod.
-
tserrof77
őstag
-
Mr X
veterán
válasz
üzenetére
Lenovo lapossal jártam úgy egy hónapja, hogy folyton kékhalálozott memória hibára hivatkozva. Ronggyá teszteltem, semmi baja. Végül neten találtam meg véletlen, hogy Dell gépeknél a wifi kártya drivere pont ilyen hibát okoz. Letiltottam, tettem bele egy USB-s wifi sticket, és láss csodát, megszűnt a hiba.
Nem azt mondom, hogy nálad is ez lesz, csak hogy nem biztos, hogy valóban memóriagond. Persze első körben pár óra Memtest fusson le rajta.
-
Tim82
félisten
válasz
üzenetére
Nem hiszem, hogy magukkal a csövekkel lenne gond, akkor már inkább nem ártana egy újrapasztázás a processzor és a hűtő között. Nem emlékszem már, hogy a videovezérlőt mi köti össze a hűtővel - szintén paszta vagy hőelvezető lapka ("gap pad"), de egy kilenc éves gépnél szerintem mindenképpen ajánlott ott is a hőelvezető anyag cseréje, legyen a kettő közül bármelyik.
-
omarion23
tag
válasz
üzenetére
Nem terheli le valami a processzorod?
Nézd meg a feladatkezelőben, hogy mi hány %-on használja a processzort.Egy laptoppal én is így jártam, a rendszermegszakítások kb 60-70%-ban terhelte folyamatosan a processzort, és iszonyatosan melegedett. Aztán miután azt kiküszöböltem, azóta mindig langyos a gép

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Windows 10
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- További aktív témák...
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx