- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Delpo91 #9886 üzenetére
Én abban bíztam, hogy a 4. alkalom után visszatérítik a gép árát, vagy kapok egy új gépet. Szerencsére a 3. kísérlet után úgy nézett ki, hogy sikerült megjavítaniuk a gépet (2. alaplapcsere......) és meg tudtam tőle szabadulni. Az meg egy külön nonszensz f@szság, hogy ebben a szarban volt egy i5 2410m HD3000-rel. Persze mit csinál a nyomorult Lenovo? Letiltja a HD3000-et, és tesz bele egy radeon 6370M-et. Teljesítményre a notebookcheck szerint egy és ugyanaz a kettő, egy darab fps-sel se tud többet a Radeon, cserébe viszont többet fogyaszt...ennek is sok értelme volt, dehát ilyen cég ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Milyen notebookot vegyek?
- Drón topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Hobby rádiós topik
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest