Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarmark
csendes tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Tisztában vagyok vele, de egy ilyenért elkérnek annyit, ami a laptop árának többszöröse.
Emlékszem egyszer ventillátorcserére vittem, csak a megnézése 10ezer, onnan indult volna fel... Otthon kicseréltem magamnak ingyen, küföldről olcsón rendelt ventillátorral. Na ez meg egy bonyolult procedúra, gondolom ha egy sima alaplap bios chip újraprogramozásért elkérnek itt 40ezret, akkor ez mégtöbb lehet... Vagy egyenesen meg se csinálják, tehát mindenképp szeretném itthon megpróbálni, még úgy is olcsóbban jövök ki ha veszek egy kicsit drágább hőléget. Tehát légszi oszd meg velem te mit hogy csinálsz, és hogy melyik az az alkatrész? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I7 10750H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx