Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Duree

veterán

válasz kreten67 #15532 üzenetére

Tökéletesen igazad van, én is belefutok hasonlóba elég sokszor.Én is tárgyaltam az emberrel mondtam ha megkapom a kártyát vagy a gépet inkább megcsinálom neki persze ha lehet.Van ilyen Ic raktáron, de valóban nem lenne hosszú életü ez nekem is sok gondot okozott már Hp gépeknél.Van belevaló GTX780 kártyám is hozzá ez még az Albacomptól (gyári MSI) jött és aki rendelte nem jött érte.De azt írta az ember nem akar költeni többet erre a gépre, pedig magától nem javul meg.

• RM007

addikt

válasz kreten67 #15532 üzenetére

Ha elvállaltad volna most nem lennék itt.

"1.A chip amit vettél valszeg jó,csak nem a te dell 8gb kártyára,mert az egy 4gb-os Clevó 880 chip ezért nem látja a Vramokat."

laika1200: "Ahogy F27 írta a kártyán lévő bios lehet pl. dell, msi stb... ez okozhat némi inkompatibilitást, azaz nem biztos hogy más típusú notiban is megy. A te esetedben mivel a kártya eredetileg működött a notidban ezért ez nem lehet gond.
    A kártyán lévő chipnek van egy betű-szám kombinációból álló azonosítója. A te esetedben ez az N15E-GX-A2."

És ennyi, arról nem beszélve akitől vettem nem véletlen árulta msi géphez a kártyát.

Azért vagyok kitartó, mert ha egyszer tudtam használni, elfogadta a gépem a kártyát akkor most is el kéne akár mi is van. Az mindegy hogy szerinted szar a hűtésem, az rajtam nem segít! Jöttél keresztbe tenni hátha visszalép a segítőm? Mellesleg én használom napi szinten, jobban tudom mit bír a ventim, sőt mit kell tennem, ha nagyon melegszik........arra sem gondoltál hogy ha muszáj lenne csak épp, egészséges állapotban tudnám eladni valakinek. Ez nem vitatopik. :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés