Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nyusan

újonc

válasz MR!! #11981 üzenetére

Üdv!

Még a "11979". hozzászólásban írtam, hogy valamiért néha nem megy a billentyűzetem a Samsung notebookomon.
    Bocsi, hogy nem válaszoltam, de valamiért egy jódarabig nem jelentkezett a probléma, és azt hittem magátol helyre állt, aztán el is felejtettem a dolgot, de most újra él a probléma, és egyre sűrűbben.

Vannak fejlemények is a dologban:
    -néztem a feladatkezelőt, de semmi szokatlanul kiugró dolog nincs a listában ami terhelné a rendszert, nem ugrik fel az össz CPU használat sem. Film, játék tökéletesen fut közben, nem akad meg ( pl wowozás közben jelentkezett és egérrel tudtam tovább játszani közben)
    -fn gombokkal sem csinál semmit, capslock, ctrl+alt+del nem reagál
    -mikor jelentkezett a probléma rádugtam egy usb-s billentyűzetet a gépre, és hirtelen elkezdett működni a laptopé is. Ezt megpróbáltam párszor, mikor rádugtam az usb-st mindig elkezdett működni. Aztán használtam egy darabig a gépet úgy, hogy be volt dugva az usb-s bill. de a saját bill.-ét nyomkodtam és egy idő után így is leállt. Ekkor kihúztam az usb-st, visszadugtam és ment újra.
    Azóta rájöttem, hogy bármelyik USB-be ha bedugok valamit, újra működik. Most egy vezeték nélküli egér adapterét tartom benne, ha leáll kihúzom és visszadugom és így tudom használni a billentyűzetet.
    - mikor elkezd újra működni, akkor utólag beírja a leállás után lenyomott pár karaktert.
    -mostanában eléggé melegszik a gép, egyszer vagy kétszer előfordult az is, hogy kikapcsolt, szerintem a melegedés miatt. Lehetséges hogy ez okozott valami problémát a gépben?

Gondolom jobb ha beviszem a szervízbe, még van rajta gari, de azért gondoltam kikérem a tanácsotokat, hátha tudtok valami trükköt rá,mert tuti nem kevés idő egy ilyen javítás és folyamatosan szükségem lenne a gépre.

Nyusan

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés