Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyusan
újonc
Üdv!
Még a "11979". hozzászólásban írtam, hogy valamiért néha nem megy a billentyűzetem a Samsung notebookomon.
Bocsi, hogy nem válaszoltam, de valamiért egy jódarabig nem jelentkezett a probléma, és azt hittem magátol helyre állt, aztán el is felejtettem a dolgot, de most újra él a probléma, és egyre sűrűbben.Vannak fejlemények is a dologban:
-néztem a feladatkezelőt, de semmi szokatlanul kiugró dolog nincs a listában ami terhelné a rendszert, nem ugrik fel az össz CPU használat sem. Film, játék tökéletesen fut közben, nem akad meg ( pl wowozás közben jelentkezett és egérrel tudtam tovább játszani közben)
-fn gombokkal sem csinál semmit, capslock, ctrl+alt+del nem reagál
-mikor jelentkezett a probléma rádugtam egy usb-s billentyűzetet a gépre, és hirtelen elkezdett működni a laptopé is. Ezt megpróbáltam párszor, mikor rádugtam az usb-st mindig elkezdett működni. Aztán használtam egy darabig a gépet úgy, hogy be volt dugva az usb-s bill. de a saját bill.-ét nyomkodtam és egy idő után így is leállt. Ekkor kihúztam az usb-st, visszadugtam és ment újra.
Azóta rájöttem, hogy bármelyik USB-be ha bedugok valamit, újra működik. Most egy vezeték nélküli egér adapterét tartom benne, ha leáll kihúzom és visszadugom és így tudom használni a billentyűzetet.
- mikor elkezd újra működni, akkor utólag beírja a leállás után lenyomott pár karaktert.
-mostanában eléggé melegszik a gép, egyszer vagy kétszer előfordult az is, hogy kikapcsolt, szerintem a melegedés miatt. Lehetséges hogy ez okozott valami problémát a gépben?Gondolom jobb ha beviszem a szervízbe, még van rajta gari, de azért gondoltam kikérem a tanácsotokat, hátha tudtok valami trükköt rá,mert tuti nem kevés idő egy ilyen javítás és folyamatosan szükségem lenne a gépre.
Nyusan
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Alienware 17r4
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx