Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Ott járok, hogy darabokra van szedve a gépem, mert nem indul, és meg akarom oldani a normális hőelvezetést is! Viszont nincs a 30km-es körzetemben olyan város, ahol egy értelmes szerviz található, csak max ilyen mezei számtechboltok, amikben nem biztos, hogy minőségi munkát végeznek laptop tekintetében!
Viszont arra nincs pénzem, hogy akár egy egész lapot cseréljek, vagy több ezer forintért szállíttassam valahová, hogy talán megjavítják! Így hát megpróbáltam a segítségetekkel kicsit eligazodni a dolgokon (mert hát ugyebár ezért jött létre a topic!!), hátha meg tudom majd oldani valahogy mielőtt elkezdődik az év!
És bocsi, hogy nem nézek minden öt percben a fórumra és nem kellő időben válaszolok, mert nem mindenki tud egész nap a gép előtt ülni és böngészgetni, vagy okos tanácsokat osztogatni! Szerintem ezen nem kellene felhúzni az orrodat!
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
hát ez igazán fa**a.. :S Tudtok esetleg valamit ajánlani, vagy hogy honnan tudnék beszerezni esetleg, bármi help jól jönne, mert nekem asztalim van és nem igazán vagyok otthon a laptop biznic-ben MÉG.

és itt a HELP alatt nem azt értem, hogy: "Hozz Egy Liter Pálinkát". bár az is jól jönne "'de nem ma" xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen egeret válasszak?
- Borderlands 4
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx